Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grami typu Skyrim czy Saint row 3

Maxerit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grami. Głownie z Skyrim i Saint row 3. Podczas gry zacina mi się obraz i słyszę tylko rrrrrrrrrrrrrrrrrr. Trwa to do momentu kiedy nie zrestartuje kompa. Nie wiem w jaki sposób mogę to naprawić. Komp jest świeżo po formatowaniu, zainstalowane są najnowsze sterowniki, posiada kartę grafiki NVIDIA GeForce GT 430, 2GB RAM-u, procesor Intel? Core2 Duo CPU E4500 2.20GHz. Gry są ściągane lecz nie ma to żadnego znaczenia gdyż przy oryginalnych mam to samo.

Opublikowano

BIOS? Nie wyskakuje ci czasami Blue Screen? Być może komputer nie wytrzymuje, dlatego zalecam dawać na najniższe.

10906.png

Opublikowano

Włącz grę, zminimalizuj ją i sprawdź jak wysoko podskakuje procesor. Być może to wina właśnie tego, że zbyt mocny nacisk ze strony tych

gier odwala prockowi, i nie wytrzymuje. Bo twój komputer nie należy do najlepszych. ;)

OndteAw.png

Opublikowano

Czasami mam ten niebieski ekran i pisze zrzut pamięci fizycznej ale to rzadko. Włączyłem grę i jak sprawdziłem to procesor i pamięć fizyczna podskoczyły do 100.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/181282-wzr-pisania-tematu-z-problemem-obowizkowy/

Do 12.20

@Edit

ma to znaczenie bo piratom nie pomagamy :)

Kosz.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...