Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset...

krycha12346

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Minecraft coś mi szwankuje. Zakładałem inne tematy ale na nic się zdały. Chciałbym cofnąć sobie do początku system(i tak dawno to planowałem) i nie wiem, czy jeśli mam router podłączony do komputera przez kabel to jak cofne do początku system to czy będe miał internet??

Opublikowano

Systemu nie da się cofnąć. Jedynym sposobem jest format systemu, a po jego wykonaniu sterowniki obsługujące Twój router będziesz musiał zainstalować na nowo.

Jednak myślę, że nie ma potrzeby reinstalacji systemu. Wejdź do Danych aplikacji i tam skasuj folder .minecraft, następnie od nowa odpal Minecraft i powinien Ci się pobrać na nowo.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

JAk robisz re-install minecraft to robisz nową instalację ;] Spróbuj też pobrać jakieś launchery do mc .

Opublikowano

Ale ja próbowałem przeinstalowywać jave usuwałem dużo razy folder .minecraft cofałem system do czasu kiedy mc mi jeszcze działał instalowałem starsze wersje mc instalowałem starsze wersje javy a komputer po 10 min grania w MC i tak kur** się wyłącza...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...