Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niecne Zamiary ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje waszej pomocy nie jestem zbytnio kreatywny i nie wiem co odpierdolic pewnej wkurwiajacej mnie nauczycielce .

o to co ostatnio zrobilem

*wysypalem slonecznik pod klasa i wylalem na to mineralna

*wrzucilem w czasie lekcji jej do klasy kosz ze smieciami tak ze sie rozjebal i cos sie rozbilo chyba tymbark xD

*maluje jej kutasy na dzwiach

*rzucilem jej ostatnio jajko do klasy

*wyrzucam kwiatki przez okno

Prosze o cos bardziej kreatywnego

Opublikowano

Nie chcę, żebyś się obraził, ale jesteście idiotami.

To czasami jest śmieszne a czasami nie, to widocznie robisz to tylko po to, żeby się popisać przed kolegami.

nudzi nam sie to trzeba COS robic ;]

odezwalu sie hejty z pedalowy

Weteran
Opublikowano

Możesz zawsze tak zrobić:

Jak ma auto to wypuść jej powietrze..

Podpal jej dom..

Wyeliminuj znajomych..

Takie tam z internetu porady.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Nie wiem co takiego Ci zrobiła, ale pomyśl też że to jej praca, tak jak by np twoja matka pracowała i jakieś skurwiele ją męczyły.Skąd wiesz czy nie ma niedojebanych dzieci starszych od Ciebie, domyśli się że to ty jej wszystko robisz i dostaniesz wpierdol.Albo nie dostaniesz bo jest na tyle sillna psychicznie że to jej nic nie robi i Ci wpierdoli jedynke na koniec roku popraweczka WELCOME.Chyba że to jakiś oddział specjalistyczny to kup pistolet na kulki i strzelaj jej w suty może to jej fetysz.

Pozdrawiam Iza Małysz.

Opublikowano

Nie wiem co takiego Ci zrobiła, ale pomyśl też że to jej praca, tak jak by np twoja matka pracowała i jakieś skurwiele ją męczyły.Skąd wiesz czy nie ma niedojebanych dzieci starszych od Ciebie, domyśli się że to ty jej wszystko robisz i dostaniesz wpierdol.Albo nie dostaniesz bo jest na tyle sillna psychicznie że to jej nic nie robi i Ci wpierdoli jedynke na koniec roku popraweczka WELCOME.Chyba że to jakiś oddział specjalistyczny to kup pistolet na kulki i strzelaj jej w suty może to jej fetysz.

Pozdrawiam Iza Małysz.

poprawke to chyba ty masz nie wiesz jaka ta szmata jest wiec sie nie wypowiadaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...