Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc WarRock Stats

arek6094pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby ktoś włamał się do G1 bo nikt nie ma 99 lvl'a na europie? Jak na razie pozostaje nam czekać na więcej informacji.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

bug...

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

To są chyba konta banowane tych co nie grają długo, zobaczcie że każda zbanowana osoba ma codziennie 0:0

Moje konto które został zbanowane poł roku temu za skrypty zostało zbanowane 2 raz o.O 2755. gothicuss No Clan rank46.png(46) 84044 71969 1.168 Free2Play.png Europe

Dota 2 > Lol

Opublikowano

co nas to obchodzi w tym temacie ? o.O

@top: może poprostu plvl ? :x

ja za plvl też bana dostałem, 15lvl ale zawsze coś :P

@edit: http://warrock-stats...name=mr.sl4y3rx paczajcie na jego kd :D

pewnie hackował, a ja widziałem jakiś tam player miał kd:11.962 i też hackował i pewnie dostał bana:D

Opublikowano

Kiedyś Jak Szukali Nowych Adminów, to tym którzy sie zgłosili dostali takie właśnie konta,żeby zobaczyć jak się sprawują.

Wybrali paru a reszte poszło... ;D

OkeanoS

Opublikowano

pewnie hackował, a ja widziałem jakiś tam player miał kd:11.962 i też hackował i pewnie dostał bana:D

A ja widziałem kolesia z ratio 14.5 nick loldehacke czy coś takiego , i kolesia z ratio 0.001 nick m4a1k1ng albo m4a1k1ngz . ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

ale wy tępi jesteście ja pierdole...

te wszystkie konta z 99lv E3Expo... to są konta promocyjne, każdy mógł zagrać na tych kontach na corocznych targach E3 Expo, to jest nic innego jak promowanie gry... Jak dobrze pamiętam to Expo odbywa się w Los Angeles i te konta są banowane a potem odbanowywane przed targami E3 Expo...

Z waszych historyjek jakie tutaj piszecie można nieźle się uśmiać haha.

Jak ktoś nie wieży niech poszuka informacji na ten temat na oficjalnym forum warrocka, czyli: forum.gamersfirst.com ;]

A tutaj trailer promujący: http://www.youtube.com/watch?v=AhcSyb-8Ylk

5:25 jest z WarRocka ;]

Opublikowano

99lvl hmmm.. Dziwne , w grze nawet przy użyciu jakichkolwiek wspomagaczy do nabicia lvla zajęło by to sporo czasu a także zauwarzcie ze każdy z userow ma identyczny nick .

Moim zdaniem k2 i g1 szykuje coś na powerlevelingerów , będzie dobrze jak to się skończy

@up

Tak tak , zwracam honor konta są na targi expo , tak jak sie wypowiedział kolega :)

@up

A do kolegi memo

Ogarnia trochę pisownie , zwracając uwagę na twoja pisownie i wulgaryzmy wnioskuje ,, Iż

Masz z 14,15 lat albo poprostu posiadasz mózg takiego dzieciaka

Przepraszam za błędy i pisownia , pisane na ipad2

Opublikowano

to są oficjalne konta z targów EXPO (targi gier) pewnie je usuneli bo sa zbedne.

Opublikowano

99lvl hmmm.. Dziwne , w grze nawet przy użyciu jakichkolwiek wspomagaczy do nabicia lvla zajęło by to sporo czasu a także zauwarzcie ze każdy z userow ma identyczny nick .

Moim zdaniem k2 i g1 szykuje coś na powerlevelingerów , będzie dobrze jak to się skończy

@up

Tak tak , zwracam honor konta są na targi expo , tak jak sie wypowiedział kolega :)

@up

A do kolegi memo

Ogarnia trochę pisownie , zwracając uwagę na twoja pisownie i wulgaryzmy wnioskuje ,, Iż

Masz z 14,15 lat albo poprostu posiadasz mózg takiego dzieciaka

Przepraszam za błędy i pisownia , pisane na ipad2

Coś jeszcze? Jak na razie to widzę że ty nie potrafisz sklecić poprawnie gramatycznie zdania, więc sam się ośmieszasz :)Szkoda chciałbym mieć te 14-15 lat z powrotem, ale niestety jestem sporo starszy od ciebie, proponuję ci wrzucić na luz dzieciaku bo strasznie burzysz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...