Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] WTF?!

Optimus-Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi co się dzieje z DO? Wiekszość graczy z klanu GR na pl3 (wszyscy których znałem) i bardzo dużo innych, aktywnych graczy przestało grać, bo przenieśli się na inne gry, Wiem, że niektórzy przeszli na World of tank? Czy waszym zdaniem czas DO pomału przemija? Jeśli tak to na co polecacie się przenieść? (zastanawiam się nad powrotem do starego, dobrego CS'a)

Opublikowano

DO to gówno.. Kiedyś to była zajebista gra, ale BP rozjebało ją aktualizacjami.

Dobry Cs?? Jak w to gówno można grać, grafa jak MC, w chuj botów. Gra ma z 13 lat...

W WR dobrze się gra o ile nie trafisz na haxa lub laggera... Szukasz klanu i ciśniesz ^^

Ale niedługo ma być beta blacklight. Też strzelanka.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

bp rozwaliło gre różnymi głupimi pomysłami jeszcze te kody w skrzynkach więc nie opłaca się bocić i tyle :)

Fifa 14 :D

Opublikowano

Powiedzcie mi co się dzieje z DO? Wiekszość graczy z klanu GR na pl3 (wszyscy których znałem) i bardzo dużo innych, aktywnych graczy przestało grać, bo przenieśli się na inne gry, Wiem, że niektórzy przeszli na World of tank? Czy waszym zdaniem czas DO pomału przemija? Jeśli tak to na co polecacie się przenieść? (zastanawiam się nad powrotem do starego, dobrego CS'a)

Ja tez przechodze na world of Tanks, DO umiera gra staje sie bez sensu do tego lagi.

zloty1.jpg
Opublikowano

DO to gówno.. Kiedyś to była zajebista gra, ale BP rozjebało ją aktualizacjami.

Dobry Cs?? Jak w to gówno można grać, grafa jak MC, w chuj botów. Gra ma z 13 lat...

W WR dobrze się gra o ile nie trafisz na haxa lub laggera... Szukasz klanu i ciśniesz ^^

Ale niedługo ma być beta blacklight. Też strzelanka.

CS to gówno? CS to klasyk. Jedna z nielicznych gier w których nie liczy się grafa. Dobrze, że jest słaba. Każdy może mieć te 100 fpsów (130 na surfie). W tej grze liczy się team. Nie dziw się, że same boty jak grasz na gównianych ns'owych serwerach.

Opublikowano

@up gówno i nie przekonasz mnie... I nie gram w cs. Raz tylko wszedłem i to u kolegi, a po paru minutach wyłączyłem gre...

Masz podobny nick do mojego o.O

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

jeżeli chodzi o strzelanki Polecam Grę Combat Arms Super gierka grafika moze nie najnowsza ale w 100% lepsze od CS'a Nawet Bronią od pierwszego levela [FAMASIK :)] mozna niezle namieszac a co do Do teraz to tyko bocic jeszcze 1 mil urki i zeusa mam :D

Server:Hiszpania4

Level:19

Ranga: Pułkownik

PP:25

Statek: Golec FE+Apis

NIK: MrRulez

Opublikowano

@up gówno i nie przekonasz mnie... I nie gram w cs. Raz tylko wszedłem i to u kolegi, a po paru minutach wyłączyłem gre...

W WR można pykać ale w CS`a nie wyobrażam sobie

Opublikowano

No widze że dużo postów i propozycji (thx wszystkim), ale ja chyba jednak wybiorę tego cs'a, mamy tu taki swój serwer, więc ,,cziterów" nie będzie. Może spróbuje jeszcze z tym World of Tank, szłyszałem że fajna i poczytam trochę o wspomnianych wyżej tytułach..

Opublikowano

Co wy ludzie krytykujecie tego csa grafa zasrana to to to tamto dobra gra tam liczą się umiejętności myślenie i umiejętność grania w grupie współpraca taktyka a nie lecisz na pale i padasz jak chcesz to pisz do mnie na steam header103 lub HeadeR to dam ci ip dobrego nawet serwa i chętnie z tobą pogran jeżeli będziesz chciał

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

sam gram w Do od 1,5 roku, moze i krotko ale swoje wiem i tak patrze na ta gre i faktycznie kiedys sie fajnie gralo bijac alienki na 3-3 i skubajac kazda kredke na 3 flaxa...

A teraz wylecialem po dluzszej przerwie na 5 min z bazy na 3-8 i jakie 2 pro elo kosky zdjely mnie 2 hitami po 200k... Ale zabawa

Do du+y takie cos, w tej grze teraz jak nie siedzisz 23/7 to bedziesz do

1331904441-U471369.png

26764847183445389140.png

Jeśli pomogłem - daj Like, jeśli nie - pisz na PW

Opublikowano

Odpierdol sie od CS'a CS jak kolega powiedział to klasyk to gra, która mimo swojej grafiki i wieku przetrwała tyle pięknych lat... a DarkOrbit to już gówno, przeszłość. BP rozjebało tą grę... Era przelewów się nasunęła, zauważyłem to najbardziej jak zablokowali nasze kochane kamikaze w P.E.T. :(

Opublikowano

Z szczelaninek polecam A.V.A (Dobra grafa,fabuła,Dużo osób w to gram,Gra na dobry sprzęt) , Combat Arms Eu ( spoko gierka, dużoo mapek i trybów gry ,grafa nawet spoko), WarRock, Black Shot

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja grałem w DO już w 2008 roku, kiedy nie wiedziałem o co w tej grze chodzi i latałem sobie moim big boyem :) Po wprowadzeniu nowego klienta w 2010 już wiedziałem że z tej gry zrobi się syf . A co do cs to liczą się tam umiejętności i doświadczenie. Grafika mi wogóle nie przeszkadza, a gra na steamie jest naprawdę ciekawa. Szczególnie gra na ESL :P Jeśli nie chcesz grać w cs to pograj w metina albo Wolfenstein. Wciągające gry.

Opublikowano

Proponuję BattleField 3 ;) jak ktoś ma może napisać pw to pogram;) jeśli chodzi o cs to proponuję cs:s jest o wiele lepszy od 1.6 ;p

Pozdrawiam Hipek !!!

Opublikowano

Do to teraz beznadziejna gra. Kiedyś (2007r.) fajnie się grało nikt ciebie nie ubił, spokojnie biłeś sobie alieny, botów nie było a co najważniejsze nie liczyła się kasa. Osobiście przestałem grać w do, tylko czasami się loguje. Teraz to tylko cs, samp, margonem

Opublikowano

ej mam pytanie nie gram w to dłygo bo dopiero 3 dni całkiem nieźle mi szło właśnie szło bo wkręciłem się w gre a tu rano lukam a tam jakiś błąd Now black shot server i offline for maintenance, pleas check blackshot website new&Update notices

POMOCY Pleas

Opublikowano

Odpierdol sie od CS'a CS jak kolega powiedział to klasyk to gra, która mimo swojej grafiki i wieku przetrwała tyle pięknych lat... a DarkOrbit to już gówno, przeszłość. BP rozjebało tą grę... Era przelewów się nasunęła, zauważyłem to najbardziej jak zablokowali nasze kochane kamikaze w P.E.T. :(

Ta aktualizacja byłą wręcz świetna. Wtedy właśnie okazało się , kto umie grać , nie tylko we wwrotach , ale też na PvP bez kamikadze ! Ludzie pękali jeden po drugim.

Opublikowano

Up. To byla cudowna aktualizacja akurat :)

W 1.6 cisne sobie czesto, no i LOL :)

Ja tez juz praktycznie nie gram w DO , Pykam w League Of Legend - Epicka gierka , polecam.

Rowniez polecam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

sorka za spam ale battlefield i needforspeed online jest dobre polecam:P

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...