Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szpilka w odbycie czyli wyzwisko nauczyciela

dekalok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedźą rodzicom pogadają.... i tyle.. A potem ten nauczyciel będzie do końca po tobie jeździł tak jak inni nauczyciele którzy się o tym dowiedzą czyli wszyscy :) Powodzenia :)

Jak tak wam robią to macie zjebanych nauczycieli

Opublikowano

@UP

JA go nie znam....

A ty myślisz że co.... Potem cały czas się będzie wyżywał... jestem pewien na 100%.. Jak kogoś nie lubisz o co cały czas mu cześć mówisz gadasz z nim itd..., ?? Nie tylko po nim jeździsz cały czas... proste i logiczne :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Która klasa? Podstawówka? To Ci najwyżej kredki zabiorą.Obecnie jestem w zawódówce na lekcji podpalamy samoloty i rzucamy po klasie, rzucamy się wszystkim czym się da, spiewają psalmy kościelne nauczyciel nic sobie z tego nie robi.Wyzywamy nauczycielke od alkoholiczki bo jej ręce latają jak ruska katiusza ona nic, zależy od szkoły czy to tech gim..

Opublikowano

Która klasa? Podstawówka? To Ci najwyżej kredki zabiorą.Obecnie jestem w zawódówce na lekcji podpalamy samoloty i rzucamy po klasie, rzucamy się wszystkim czym się da, spiewają psalmy kościelne nauczyciel nic sobie z tego nie robi.Wyzywamy nauczycielke od alkoholiczki bo jej ręce latają jak ruska katiusza ona nic, zależy od szkoły czy to tech gim..

Szkoła dla ułomnych?

Opublikowano

Trzeba było nie pyskować do nauczycieli ^^ Ale tak na serio możesz mieć sprawę w sądzie, Nagana dyrcia i nie wiem co tam jeszcze chociaż nagana dyrcia nic nie daje:D

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Ja pier*ole .... Ogarnijcie się .... w klasie (3 gim) mam 3 osoby które miały przesrane za wyzywanie nauczyciela (w tej klasie jestem 2 lata,), byłem w bardzo przeje*anych klasach zawsze był jakiś przypał, w większości przypadków mały bo to telefon do rodziców czy wezwanie do szkoły, ale były też sytuacje że sprawy w sądzie poleciały.

Raz nawet mieliśmy klasową sprawę w sądzie za to że zrobiliśmy taki rozpier*ol że z 2 piętra gimnazjum było nas słychać na parterze :) Dyrektorka sama się do nas pofatygowała (bo nas słyszała) wchodzi do klasy i co zastaje ?

Mokra gąbka rzucana przez kumpele, rozwalony na części kosz leżący na środku sali :) (Rozdeptany przeze mnie :P) Od chu*a kredy przy tablicy (bawiliśmy się w rzucanie do celu- celem był nauczyciel matematyki :)) Nauczyciel cały w kredzie biały dosłownie :D Cały sweterek uje*any :D Tępiony był ten nauczyciel :D Tak go zakręciliśmy że, robił zdjęcia jak ktoś robił coś głupiego.... Wtedy też zrobił ... zrobił zdjęcie rozwalonego kosza, morkej gąbki ławek porozwalanych po całej klasie, kredzie, nawet swój sweterek :D Ja na szczęście kuratora nie dostałem ale 2 koleżanki tak :) Właściwie to kumpele 'górowały' na tej lekcji. :D

Za najmniejszą głupotę nauczyciel może ci nasrać w papierach .... Wystarczy że będzie udawał wielce poszkodowanego przed sądem (wcześniej przed dyrektorkom i rodzicami)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...