Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już widzieliscie joymax zaczyna działac czyli blokuje boty dzisiaj zblokował na 7 dni az 3800+ nieuczciwych graczy oby tak dalej :D

Opublikowano

Dupa... niby banują a tak naprawde nic nie robią...wekty będą widoczne, jak serwery będą populated, do tej pory to im nie wierze ze banują.

Opublikowano

Przez cłay dzien na apollo było 100+wolnych a około 8 na Iris 50+ Wiec cos sie dzieje:P I mysle ze jak zbanuje gf na tydzien to zrobią nowwgo chara a nie będą czekac:)

Opublikowano

Mojego qmpla zablokowali na 7 dni ... 2K silków i lvl 80++ .

Myślę , że postacie z silkami nigdy nie dostaną bloka 4 ever . Banny mają dawać codziennie o 11:00 .

20358.gif
Opublikowano
Mojego qmpla zablokowali na 7 dni ... 2K silków i lvl 80++ .

Myślę , że postacie z silkami nigdy nie dostaną bloka 4 ever . Banny mają dawać codziennie o 11:00 .

niby ma byc tak ze 1szy ban na 7dni nastepny 14 a kolejny 4ever wiec zobaczymy jak to biedzie. osobiscie boce od kiedy wyszedl pierwszy tbot i ani razu bana nie mialem

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Serwery prawdopodobnie nigdy nie będą wolne, ponieważ zabanują goldfarmy i firmy, które je mają zaraz założą nowe konta i wbija znów. Chyba że by wprowadzili też jakieś limity na zakładanie nowych kont w co wątpię.

Sig.png

Opublikowano

Na csro jest limit zakładania kont ^^

Chyba z 6-7 kont max możesz założyć :) Potem info że już nie można... Oby tak było na isro...

#Topic: Boty były są i będą... Ci jacyś pośrednicy od power lv i gold będą i tak robić new konta bo oni na tym trzepią niezła kapuchę chyba że jak rosire powiedział wprowadzą limit zakładania kont na ip :)

Opublikowano

Ale ja byłem za tym żeby goldfarmy były ;)

Ide noob charem na penony i mam taxi na cały tydzień ... ( chyba , że dostane dc ) .

GFy biją moobki szybko i zawsze miałem full party .

Dla tych , którzy nie znają sposobu :

Zapraszaj wszystkie goldfarmy i znajdzie się skupisko gdzie boty przyjmują inva do pt .

Ktoś ma party a boty więcej kasy ;)

20358.gif
Opublikowano

ehety tylko na jakiś czas puźnej też będziesz narzekać a co do limitu kąt to joymax tego niezrobi za dużo kasy by na tym stracił a co do banlist może to coś pomoże ale w to wątpię

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...