Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z wygladem

meratek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra nie istotne czy dwa takie same pomylilo mi sie i tyel jeny nie jestem robotem a nie pytalem o to zebys sie podniecal tym ze dalem dwa takie same tylko chce odpowiedz na pytanie jak masz tak pisac to nei pisz wcale

Opublikowano

Reinstal gry.

Upadly a ty nie spamuj!

To nie był spam? stwierdziłem że są 2 identyczne ss'y

dobra nie istotne czy dwa takie same pomylilo mi sie i tyel jeny nie jestem robotem a nie pytalem o to zebys sie podniecal tym ze dalem dwa takie same tylko chce odpowiedz na pytanie jak masz tak pisac to nei pisz wcale

Spokojnie dziecko... bo się oplujesz....

1213o.jpg

Opublikowano

"Spokojnie dziecko... bo się oplujesz...." takimi tekstami to sie tu sam zatwierdzasz jako dziecko pomijam juz nawet fakt ze to czysty spam bo wyraznie napisal zebys nie pier.. nie na temat.. co do tematu zrob jak Crisp ci radzi a jak nie pomorze reinstal PZDR

Opublikowano

reinstal nie pomógł : / a nie jest to moze jakis mody czy cos ? bo kiedys mialem normalnie potem wyszedlem z gry i po ponownym zalogowaniu sie juz tego nie bylo tak jak by sie mod zjebal czy cos nie wiem ; /

Opublikowano

"Spokojnie dziecko... bo się oplujesz...." takimi tekstami to sie tu sam zatwierdzasz jako dziecko pomijam juz nawet fakt ze to czysty spam bo wyraznie napisal zebys nie pier.. nie na temat.. co do tematu zrob jak Crisp ci radzi a jak nie pomorze reinstal PZDR

Hahaha to była groźba?

reinstal nie pomógł : / a nie jest to moze jakis mody czy cos ? bo kiedys mialem normalnie potem wyszedlem z gry i po ponownym zalogowaniu sie juz tego nie bylo tak jak by sie mod zjebal czy cos nie wiem ; /

Spróbuj odinstalować, potem usunąć wszystkie pliki gry/folderu, jak się nie uda ściągnij na nowo/wyczyść rejestr/wszystkie pliki/na koniec już tylko czyszczenie dysku

1213o.jpg

Opublikowano

odinstalowalem gre wywalilem wszystkie foldery wyczyscilem rejestr zainstalowalem i juz jest ok wszystko smiga jak zloto dzieki wielkie wszystkim za pomoc :) .Temat mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...