Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

99yt2 Zmiana Serva...

adixs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wie ktoś już jak będzie się nazywał ten sever z plikami serverowymi 99yt2 ? bo ludzie piszą ze Clad zmienia go... będzie się nazywał tak samo ? są jakieś nowe informacje od Clada ?

2062898.jpg Jaka dzicz o.O oczywiscie fotka by ja ;p
Opublikowano

99yt2 jest pro .... xD obecnie sobie pykam na lw malo noobkow bo wiekszosc proxy zmienic nie umie . czami na s2 zuipaku ale czekam na mojego woja 87 lvl xD i love xD

Opublikowano

Oh jeah 99yt2 to jest najlepszy server jaki moze bic, byc moze odzyskam ninje ze simensami +9 ;]

Trzeba coś stracić, by coś docenić, Żeby odzyskać, trzeba się zmienić, Trzeba przebaczyć, choć czasem nie jest jak być powinno, I zrozumieć jak ważne jest - Być Rodziną!
Opublikowano

Pingujcie 121.12.21.173, ^ ^

oraz jak będzie new strona 99yt2 to na 80% na tym ip:

121.12.21.173 <czyli wpisujesz zamiast strony

HeLLo 0.o

KOLOROFEŻYCE

D A J5 ZA POMOC

Opublikowano

puki co forum - hxxp://revolutionmt2.com/

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Cytat z forum Z punktu widzenia legalności, serwer będzie dostępny tylko dla użytkowników VIP tego forum.

Jak stać się VIP-ów? Nie będzie do tego systemu płatności.

O to kolejny post:

Podobało mi się zrobić inaczej, ale na pytania o legalność nie może sprzedać sklep pozycji, jedynym rozwiązaniem jest konto VIP

Opublikowano

chlopie jestes PRZYRABANY czy poj..... PRZECIERZ WIDZE ZE PISZESZ TO ale sie PYTAM SKAD TO WIESZ i jak tutaj nierwa niedostac przez takich

Opublikowano

kurde... czy niema teraz serverów bez żadnych haczyków myślałem że 99yt2 to będzie spoko server bo europejski ale widać że nic z tego ;//

Opublikowano
chlopie jestes PRZYRABANY czy poj..... PRZECIERZ WIDZE ZE PISZESZ TO ale sie PYTAM SKAD TO WIESZ i jak tutaj nierwa niedostac przez takich

Wystarczy wejść na forum tego serva -.- widać że nawet nie sprawdzałeś!

Edit: A tu masz link do posta jak byś znaleść nie umiał -.-

http://revolutionmt2.com/index.php?page=Thread&threadID=125

Opublikowano

TY DOBRA OGARNIJ SIE A JA TERAZ GADAM O TOBIE A POZATYM TO RACZEJ ITEM SHOP TYLKO BEDZIE DLA VIP A NORMALNIE BEDZIE MOZNA GRAC WIEC POZDRO

Opublikowano

sorki że zadaje takie pytanie, ale czy polacy mogą być takimi Vipami ;pp nie umiem po francusku xD co zrobić zeby być jednym z nich xD

Opublikowano

Tutaj jest jak zostać VIPEM:

Jak stać się VIP-ów?

* Po pierwsze musisz być zarejestrowany adres e-mail (jednorazowe adresy e-mail nie zostaną przyjęte)

* Gdy w posiadanie ważnego konta prosimy odwiedzić "Enter", znajduje się w menu.

* Zestaw 2 kody, odbieraj je, klikając na flagę, aby wejść na polach i notatki życie wysłać go pocztą prywatną wiadomość do jednego z administratorów (BadMarmotte lub Clad3815) w celu weryfikacji i aktywacji konta VIP przez nas.

wiadomości Nie masz pozwolenia na wjazd na tej stronie. Nie masz prawa dostępu. nie jest błędem, ale o normalnej porze, że admin nie sprawdził płatności

Pasjonat
Opublikowano
Oh jeah 99yt2 to jest najlepszy server jaki moze bic, byc moze odzyskam ninje ze simensami +9 ;]

chyba cie dupa boli =.=

najlepszy to byl

VIPMT2 bo mialem militara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wir na m5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...