Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift Code Problem

luKi13223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakupiłem na allegro gift code do minecraft za 50 zł. Kod dostałem, działał pięknie, ale tylko przez 15 dni. W ten nieszczęśliwy 15 dzień próbuję się zalogować do gry i wyskakuje "User not premium". Kontaktowałem się ze sprzedającym który twardo się upiera, że gift code pochodzi z minecraft.net. Czytałem już o tym, że gift cody są usuwane za nielegalne karty PayPal. facet kazał mi napisać do supportu minecraft, tyle, że nie wiem jak się za to zabrać. Jeszcze mówił mi, że dostałem bana pewnie, ale nie mam bana bo mogę się zalogować na stronie minecraft.net ale nie mam konta premium, czyli po prostu gift code "wyparował". Tłumaczę gościowi, że nie mam bana a on mi odpisuje, że mam pewnie tymczasowego bana za łamanie regulaminu gry. I właśnie pytanie...grałem na serwerze non-premium(CraftedCity, bardzo polecam) i czy przez to mogłem mieć usunięte konto premium hmmm raczej nie. Także prosiłbym o pomoc, jaki mógł być powód usunięcia gift coda, pomoc w pisaniu do supportu, albo pomoc, gdzie można kupić w polsce LEGALNE gift cody do minecraft, bo naprawdę lubię tą grę i wolałbym posiadać oryginał. Dodam także, że jak się zaloguje przez launcher MinecraftSP to mam mojego skina, ale premium nie mam, a jeśli zaloguję się przez oryginalny launcher to "user not premium". Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam/

Opublikowano

Heh konto było na 100% z nielegalnych kradzionych kart kredytowych dlatego klucz wygasł i nic nie zrobisz, dlaczego nie kupisz se na minecraft.net?

Tam nie ma takich przypałów, a niczym się chyba kupno tam a na allegro nie różni.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

kolega @up ma w 99% racje :)

Ja tam kupiłem na ebay'u za 4 € i mam do dziś (rok) :D

farta miałem chyba ^^

ale dla pewności napisz do supportu na minecraft.net oni ci odpowiedzą szczegółowo.

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Aha noi pamiętaj, że musisz do nich pisać w języku angielskim :)

Myślę, że można już zamknąć temat, bo nic innego nikt inny napisać nie może iż nie ma już co podpowiadać :D

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Podaj jeszcze z jakiej aukcji kupiłeś minecrafta, żeby inni użytkownicy wiedzieli skad nie kupować.

@Od jakiego użytkownika

snikersproject1.png
Opublikowano

Użytkownik wellet, twierdzi, że kupuje od minecraft.net, ale to nie ma sensu, bo byłby 30 zł do tyłu. Jeśli kupię na minecraft.net to można zapłacić zwykłym przelewem czy tylko przez internet ?

Bywalec
Opublikowano

Tak, można. Jeżeli chcesz to roztrząsać, sprawę możesz zgłosić na policję i do sądu. Złapią gościa i oprócz pieniędzy, może i dostaniesz jakąś zapłatę.

Co do kont, to polecam Ci:

kontagier.pl

fabrykakluczy.pl

są 100%'towo dobre i legalne. Po prostu kupują ogromne ilości z przeceną na minecraft.net i sprzedają za polskie pieniądze.

@edit

Gdy nie chcesz płacić przelewem, poskocz do Empiku, także 100% legalne.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Dobra wielkie dzięki za pomoc, kupię jutro lub w piątek na fabrykakluczy.pl za te 99 zł. I tak to minecraft zamiast 80 zł wyjdzie mnie 150 :( , no ale cóż się nie robi dla ulubionej gry xD

Opublikowano

Sorry za post pod postem ale facet ciągle mi pisze, że mam napisać do supportu minecraft, ale nie wiem gdzie to, Pomożecie ? A i jeszcze jedno, lepiej kupić na kontagier.pl czy fabrykakluczy.pl ?

Opublikowano
kontagier.pl czy fabrykakluczy.pl ?

Ani tu ani tu bo na 100% kiedyś konto Ci zablokują, mogę Ci to zagwarantować :)

Tylko i wyłącznie na minecraft.net!

|<|®Krzysztofa®|>|

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No to dzisiaj mają wszyscy zablokowane kto nie kupił na minecraft.net. Jestem jedną z tym osób... ludzie się uczą na błędach. :)

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Minecraft.net hmm....? kto nie ma paypala, niech zaluje. @UP nie, nie kazdy gdyz fabrykakluczy kupuje z mc.net i to tak jakby dla siebie wykorzystali:).

nie reklamujemy kanałów yt.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja kupiłem na Minecraft.net i mi nie przyszło , a później kupiłem na Allegro i mi działa już 2 lata bez błędów , a dostałem Gift Code w 8 min. ;)

Opublikowano

No to dzisiaj mają wszyscy zablokowane kto nie kupił na minecraft.net. Jestem jedną z tym osób... ludzie się uczą na błędach. :)

Minecraft.net hmm....? kto nie ma paypala, niech zaluje. @UP nie, nie kazdy gdyz fabrykakluczy kupuje z mc.net i to tak jakby dla siebie wykorzystali:).

Ja mam z allegro i dalej mam premium ze moge skin i wgl

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

kolega @up ma w 99% racje :)

Ja tam kupiłem na ebay'u za 4 € i mam do dziś (rok) :D

farta miałem chyba ^^

ale dla pewności napisz do supportu na minecraft.net oni ci odpowiedzą szczegółowo.

Support nie odpowiada na pytania dotyczące gift codów spoza minecraft.net, nie kupuj nigdy spoza tej stronki...

9Sg9q.png

by

adx52x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...