Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerf postaci

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no przed nerfem eve to byla kosa teraz naprawde zadko ktos nia gra bo jest slaba tak samo jak twich. Akali byla niepokonana jak hetechy byly lepsze teraz jest troszke oslabiona ale nadal da sie nia grac. Najbardziej wkurzyly mnie nerfy jaxa. Wg mnie powinni znerfic teraz Garena bo jego ulti ma bardzo duzy dmg

u1lc.png
Opublikowano

odje.bcie się od kassadina. nie wiem czy to jakaś moda żeby banować go w każdym meczu czy co ? o.O

już ahri, sion, brand są mocniejsi.

odje.bcie się od kassadina. nie wiem czy to jakaś moda żeby banować go w każdym meczu czy co ? o.O

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

jax dostal buffa..,.

ahri nie dostala nerfa ;]

akali nadal w late bije na combo

kennen bez nerfa ;]

po chuj dali buffa soni ?

Vlad i kennen ucierpieli z nerfa woty. Może i mało, ale zawsze mniej.

za duża sygnatura

Opublikowano

Powiem tak, zawsze co jakiś czas w dupe dostaje irelia, oglądałem streama to komentator (pracownik riotu) powiedział "Irelia is very strong. We are nerfing her in all patches, so we'll see her nerf in next patch" . Do znerfienia moim zdaniem ahri, gdyz w dobrych rekach robi zuo

Opublikowano

no przed nerfem eve to byla kosa teraz naprawde zadko ktos nia gra bo jest slaba tak samo jak twich. Akali byla niepokonana jak hetechy byly lepsze teraz jest troszke oslabiona ale nadal da sie nia grac. Najbardziej wkurzyly mnie nerfy jaxa. Wg mnie powinni znerfic teraz Garena bo jego ulti ma bardzo duzy dmg

Twitch może jest meegga papierowy, ale na pewno nie jest słaby, a już na pewno nie tak jak evelynn jeden z najbardziej useless noob champów w grze.

Opublikowano

To ,ze nie umiesz jakas postacia grac to nazywasz ja mega useless noob champ? smiechlem

Evka nadaje sie na jungle do roamowania.Na rankedzie ostatnio widzialem evke jak "kerowala" gre gangujac non stop

@kilka x up

Banuja kasse na low elo z powodu sporego dmg'a z powodu niezlego escape i najzwyczaniej w swiecie najwaznieszy pkt ,to ze 90% nie umie go skontrowac ,co naprawde jest latwe

Opublikowano

Dopóki nie ruszają yorick'a, ahri i rammus'a dla mnie jest dobrze.

Chociaż poprzedni pasyw jax'a był lepszy niż ten.

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Jeb! Olaf dostał buffa. OMG. Przecież on jest już OP i ma dmg nie wiadomo skąd..

Tak też widziałem ten preview i nie wiem co oni sobie myślą olaf już i tak był potężny a teraz to już wgl. omg

Opublikowano

Ale dali też nerfa Evelynn którą popsuł patch.. niedawno poza tym.

Do wszystkich memberów forum patrzących tylko na ilość postów, nie liczy się ich ilość, a sens, przesłanie i treść.

Nakurw lajka jak możesz ;3

........./¯¯/).................(\¯¯\...........

........./¯.//...................\\.¯\..........

......../..//.........F*ck......\\..\.........

../´¯`/' /´`\..AkiMbO../´`\ '\`´¯\...

./ '/ / / /¨/¯\.............../¯\¨\ \ \ \' \..

( '( ´ ´ ¯\/'' )..............( ''/\¯ ` ` )' ).

Opublikowano

Jeb! Olaf dostał buffa. OMG. Przecież on jest już OP i ma dmg nie wiadomo skąd..

taaa nerfuja slabe/srednie postacie (vlad soraka sona) a bufuja dobre... strasznie wkurzajace jest to ze riot lekcewarzy uzytkownikow i ich nie slucha :/
Opublikowano

eve to gówno, wtf ?! wystarczy ogarnąć podstawowe rzeczy i late robi taki rozpierdol, że taki trynda nie zdąży się kapnąć, że go ktoś bije. Średnio to ściągam gościa na 3 hity przy 800 ap, tym samym chyba najlepsza postać do ksowania barona. Podlatujesz na niewidzialności i jebniesz go za 1500, a przeciwny team tylko gały wywalone i wtf ? Jak dla mnie eve nadal jest dobra, wystarczy, że jest w odpowiednich rękach. Jeśli twierdzicie, że evelynn to gówno to po prostu nie potraficie tym grać. Przy takiej eve to nawet leblanc nie wie co ma ze sobą zrobić...

PS Zgodzę się co najwyżej z tym, że w early jest gównem, lecz im dłużej trwa gra tym dla eve lepiej.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano
Średnio to ściągam gościa na 3 hity przy 800 ap

W co której grze wyciągasz tyle ap?

chyba najlepsza postać do ksowania barona. Podlatujesz na niewidzialności i jebniesz go za 1500

Co się będziesz rozdrabniał, całe hp mu na 1hita ściągnij.

@UP: Jaki masz lvl?

Opublikowano

eve to gówno, wtf ?! wystarczy ogarnąć podstawowe rzeczy i late robi taki rozpierdol, że taki trynda nie zdąży się kapnąć, że go ktoś bije. Średnio to ściągam gościa na 3 hity przy 800 ap, tym samym chyba najlepsza postać do ksowania barona. Podlatujesz na niewidzialności i jebniesz go za 1500, a przeciwny team tylko gały wywalone i wtf ? Jak dla mnie eve nadal jest dobra, wystarczy, że jest w odpowiednich rękach. Jeśli twierdzicie, że evelynn to gówno to po prostu nie potraficie tym grać. Przy takiej eve to nawet leblanc nie wie co ma ze sobą zrobić...

PS Zgodzę się co najwyżej z tym, że w early jest gównem, lecz im dłużej trwa gra tym dla eve lepiej.

Oczywiście kiedy przeciwny team robi barona to nie stawia pink wardów ? interesujące...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja chce bufa katariny niby ma duze dmg ale taki papier nawet z runami ze głowa boli a co do olafa to nim teraz napewno pogram ale boje sie o irelie poza tym przecenili ja a kupilem za 6300 ip i h*j xD 2 dni temu (irelia kupiona xD )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystkie jak dotąd wypowiedzi użytkownika

Warnart

są prawidłowe, czytajcie tylko to co on pisze bo jak widze co ludzie piszą to płacze.

Najbardziej śmiałem się z :

trynda by znerfili -,- shit jebany...

:XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Potwierdzam ogarnięta Eve jest boska !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...