Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem ze spatchowaniem Metin2.pl

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. otóż wczoraj jakos popsul mi sie metin. normalnie działał, wyłączyłem go, bo konczyłem grac, pozniej go odpalam a tu wyskakuje patchowanie. Mowię sobie: ok, niech sie spatchuje co mi tam. Ale nie było tak kolorowo... nie chcial mi sie wgl pobrac i dekompresowac plik LOCALE_PL.EPK.LZ (jakos tak) przy tym "nowym" patcherze. przeinstalowalem metka to nic nie dalo, teraz przy tym starym patcherze (taki ten dawny podłużny) nie chce mi sie pobrac ani metin2.biz.lz ani jeszcze jeden plik metin2. i tu jakies inne rozszerzenie,ktorego nie pamietam. ale to samo sie ominie chociaz ze wyskoczy "please restart program!" pojawi sie rozpocznij gre, więc to klikne ale znow locale_pl.epk nie chce sie pobrac wgl;// to znaczy wszystkie te pliki troche sie pobieraja po czym nawet przy 95% potrafi je szlag trafic;/ pomoze ktos?? probowalem wielu sposobow: relnstall metka, service pack 3, wycinanie metka na pulpit, ITP, ale zaden sposob mi nie pomogl;/ mam radiowke 512Kbps (pół mega), jesli to cos znaczy:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Weteran
Opublikowano

Zainstaluj na czysto.

I spróbuj tym, może pomoże ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/560190-dlmetin2-pl-patcher/

1329036830-U154499.png
Opublikowano

powiem tak dołaczam sie do UP + zobacz jak tam twój torrent przypominam że obecnie patche opierają sie na torrencie i on może byc przyczyna twojego problemu

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

:D

Opublikowano

Jeśli żaden sposób nie pomoże, zacznij grać przez obejście.

Musisz zmienić rozszerzenie metin2client z bin na bat i uruchamiać przez ten plik.

Opublikowano

wiec tak co do torrenta to on niby cos tam pobiera, seedy i peery są tak: 0/ a tutaj np. 200. tak ma byc czy cos jest zle?

Opublikowano

@UP ma racje :>

mozesz tez sprobowac odintalowac metina i sciagnac calkowicie od nowa usuwajac tez i instalke i najlepiej zeby byl to nowszy client np. jak etraz miales 2008 (na przykald mowie!) to teraz wez 2010 ^^

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

@Up jak juz mowilem w pierwszym poscie, mam Internet 512Kbps (pół mega) więc pobranie nowego klienta raczej odpada, a co do starej instalki to rzeczywiście mam ją z 2008r ^^

Opublikowano

udalo mi sie wszystko spatchowac ale mam teraz kolejny problem... mianowicie Metin sam mi sie wylacza. wylaczalem zapory, antywirusy itp ale nic mi nie pomoglo... wie ktos moze co na to poradzic?

Opublikowano

Metin wylacza sie przez tzn plik errorlog czy jakos tak mniejsza o to reinstall gry i smiga jak nowe

temat do zamkniecia ;D

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...