Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi w warrocku

pawel100%

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam straszne lagi w warrocku.Niewiem czemu tak jest .Moja predkość internetu na chwile obecna to 2 Mb/s .Gdy grałem jakieś 3 miechy temu nie miałem z tym problemu. Używam programu Adventure system care itp. . Próbowałem coś zaradzić ale na marne .Korzystałem z poradnika tutaj na forum ,ale bezskutecznie. Czy 2 mb/s to zamało?Czy to wina serwerów?

Opublikowano

Może to być wina:

internetu, serwerów w WarRock'u, słabego komputera (procesora, karty graficznej), zawalonego komputera.

Przeczyść komputer programem polecam Cleaner. Zmień sterowniki karty.

@down tak to też ale właśnie te jak napisałeś ZBĘDNE pliki, ikony, foldery są nie potrzebne co zawsze zajmuje miejsce nie potrzebnie.

Opublikowano

ccleaner nie rozsmieszaj mnie... on czyści tylko zbędne ikony, skróty, smieci z przegladarek, zbedne wpisy w rejestrze itp....

Może powinieneś dostosować MTU tak aby nie traciło pakietu. ( w poradniku razora masz jak to ustawić lub napisz do mnie na pw)

Może to wina malware, adware spyware itp.... Ściągnij ten program, przeskanuj kompa i usuń to co ci tam wyskoczy - MBAM - http://download.cnet.com/3001-8022_4-10804572.html?spi=6d40ca5672bfc4b4e7051e4ca6896416?=dl-10804572

Opublikowano

Napisz jaką machinę masz ;D

Wątpie żeby od słabego neta miał lagi. jedyne co moze miec to ze bedzie zabial na lagu.

OkeanoS

Opublikowano

Nie tylko TY masz taki problem . Serwety są strasznie zalagowanie . Ale z tego co wiem to ma być przeprowadzona konserwacja serwerów i powinno być dobrze .

Ja mam to samo . I mi powiedzieli że to serwery .

Opublikowano

Napisz jaką machinę masz ;D

Wątpie żeby od słabego neta miał lagi. jedyne co moze miec to ze bedzie zabial na lagu.

Kpisz. Kiedyś miałem problemy z zalogowaniem do WR i cały czas błędy mi wyskakiwały. Podobnie z 4story. Uruchamiało się tylko kiedy mu się zachciało. CC cleaner i uruchomienie ponowne komputera sprawiło zanik moich problemów <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...