Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 pl ban

hlhl98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie to napisać więc piszę tu...

Mam postać na eteor s15... nick: jabycglodny - 49lvl

Dostawałem niekiedy za kamer mod nigdy nic nie dostawałem na e - mail (wiem hcki shield banuje na miesiąc...) zostałem zbanowany 1 raz - 30lvl

2raz - 39lvl

3raz 47lvl

i wkońcu 4raz na 49lvl...

zawsze odblokowali po miesiącu...

dostałem bana 22grudnia (minęły 2miesiące od bana)...

Mam pytanie dostałem bana. Czy mi odbanują... (prubóję wchodzić codziennie)...

Nie wiem może nie mogę się próbować logować przez miesiąc czy co? proszę o odpowiedź

Opublikowano

No nie koniecznie o odbanowanie możesz się tam dowiedzieć za co go masz i na ile :P Support nie jest tylko od banów, ale od całej gry.

Opublikowano

za kamera na napiszę to pewnie napiszą " nie dozwalone opragramowanie - ban na zawsze nie było hackować " co za farciarze mi przesłali

http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/board1076-archiwum/1183271-systemowe-blokady-kont-za-u%C5%BCycie-niedozwolonego-oprogramowania/#post6877111

Opublikowano

Powiem tylko że hackerstwo na PL nie popłaca, a kamer mod czy tam inne różne waithacki / speedhacki to najgorsze rozwiązanie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mi się wydaje, że po prostu masz perma czyli że już nie wejdziesz na to konto ale to nie jest pewne w 100% i być może za jakieś 2-3 tygodnie mogą cie odbanować.

Nie opłaca się używać hacków na PL'u!

antyactav2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...