Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] gta 3 crash! !pilne!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z gta.

Gdy włączam wszystko spoko.

Ale gdy będzie filmik ten na początku leci,

to jak się skończy to jest black screen :(

Pomocy!

Opublikowano

to w ogóle nie jest wspierane urządzenie więc może nie działać wcale, ale upewnij się czy postąpiłeś według instrukcji i czy wszystko dobrze wgrałeś

fs_overall.png

Opublikowano

to w ogóle nie jest wspierane urządzenie więc może nie działać wcale, ale upewnij się czy postąpiłeś według instrukcji i czy wszystko dobrze wgrałeś

Taki gościu na YT otworzył GTA III na galaxy s więc.....

Opublikowano

Ruszy tylko na orginalnym sofcie, czasami na niektorych customach. Musisz miec najprawdopodobniej przerobiona wersje (odchudzona) zeby ruszylo i odpowiednio odpalic.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Zrób tak, usuń pliki odpowiadające za dzwięk, jeśli masz custom kernel to podkręc procka oraz użyj czegoś do optymalizacji ramu.

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Na SAMSUNG Galaxy S, GTA III jeśli jest z Marketu to musi działać, gorzej jeśli masz z tzw. Sklepu "Torrent", czy "warez". Niektóre tamtejsze wersje nie działają ;) Ja mam HTC Desire i teoretycznie GTA 3 nie powinno działać na tym ROMie, ale działa (lekkie lagi ;) )

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam podobny problem, posiadam Motorole Defy, wersja rip tu jest instrukcja ;

Jak uruchomić grę?

1.Najpierw wyskakuje EULA,akceptujemy regulamin.

2.Naciskamy przycisk wstecz.

3.Naciskamy HOME.

4.Na pasku powiadomień jest uruchomiona gra,ściągamy pasek w dół i wchodzimy w grę.

5.Gramy.

i własnie jak biore pasek powiadomień i pisze GTA 3 wciskam czarny obraz i 2 sek. i gra się wyłącza pomocy sprawdzałem juz 4 instalki gta 1,0 , 1.1, 1.3

nfsw_MAXXSONY.png
Opublikowano

Patrze na forach i mówią że specjalnie nie robili wersji do Motoroli i LG silnik graficzny : PowerVR, teraz znalazlem sd i sprawdzimy

nfsw_MAXXSONY.png
Opublikowano

Jednak okazało się że trzeba zaktualizować pliki w wifi ponad 400 mb... działa ale czasem się przytnie CM 7.2 niestety podkręcony do 1100 MHz nic nie daje....

nfsw_MAXXSONY.png
Uczeń
Opublikowano

Zainstaluj sobie chainfire 3D. To sterownik grafiki taki jak do kompa, a do tego jeszcze wygooglój se konkretny ster pod PowerVR. Możesz też zmienić plik cfg.ini (albo jakoś tak <_< ), aby zmienić grafikę, czyli coś jak ustawienia na kompie (detale i takie tam), a do tego na CMa wgraj Glitch kernela i podkręć procka do 1,4. Ewentualnie możesz usunąć dźwięki, ale to czyni grę okrojoną. Powinno trochę grę przyśpieszyć :D :D :D .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...