Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S]EpicCraft+Frakcje[30 slotów]Dedyk[24/7]

matmateoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EpicCraft

Zapraszamy start 19:30 2012-02-21

informacje.png

Sloty: 30

Whitelista: OFF

Potwory: ON

Zwierzęta: ON

Nether: ON

Pvp:ON !!!!

team.png

MatMateo

Polski_zombiak

PolishChocolate

pluginy.png

Factions

iConomy

McMMO

Catacombs

Jobs

xLevel

i o wiele wiele więcej !

inne.png

Survival+Frakcje Miła atmosfera

Opublikowano

wbije :) rekrutacja otwarta ??? chetnie dolacze do grupy administracji poniewaz uwazam ze mam swietne frekfencje oraz doswiadczenie i moge stworzyc forum :) moje GG : 39944210 pisz :)

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Dajcie IP :) juz bysmy mieli i bysmy szybciej wbili :) wiem ze teraz tego admin serwera nie czyta no ale cuz

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

rekrutacja otwarta ?

mam swietne frekfencje oraz ogromne doswiadczenie i znajomosc we wszystkich komendach no i oczywiscie gram od invdev ;) ahh to byly czasy ;) jeszcze nie bylo luzek hehe no cos jak mowilem mam swietne frekfencje itp. jestem w stanie ogarnac serwer + 2 adminow (wiadomo ze kazdy chce dzialke a nie kazdy admin jest zawsze w grze ;) ) a propo mialem wlasnego dedyka 20 slotow ale nie bylem go w stanie oplacac i padl po 3 miesiacach. moje GG : 39944210

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

rekrutacja otwarta ?

mam swietne frekfencje oraz ogromne doswiadczenie i znajomosc we wszystkich komendach no i oczywiscie gram od invdev ;) ahh to byly czasy ;) jeszcze nie bylo luzek hehe no cos jak mowilem mam swietne frekfencje itp. jestem w stanie ogarnac serwer + 2 adminow (wiadomo ze kazdy chce dzialke a nie kazdy admin jest zawsze w grze ;) ) a propo mialem wlasnego dedyka 20 slotow ale nie bylem go w stanie oplacac i padl po 3 miesiacach. moje GG : 39944210

Czlowieku tu nie ma cuboidow, tutaj admin praktycznie jest po to by odpowiadac, bo gracze buduja sami :)

Opublikowano

Czlowieku tu nie ma cuboidow, tutaj admin praktycznie jest po to by odpowiadac, bo gracze buduja sami :)

no dobrze czlowieku skad to mialem wiedziec co ?

#karaczanmoimbogiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...