Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOC Pomoc w napisaniu ticketa.

bulafilip5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie jakiś czas temu dostałem dlvl z 59 bodajże i chciałbym go odzyskać, niektórzy dają rade. Jeżeli ktoś pomoże napisać ticket'a, powie co zrobić i zwrócą mi stary lvl daje gold na 10dni lub silver na 30dni. Liczę na pomoc. Tickety piać nowe niepowtarzalne. Daje tez lajka ;)

nie reklamujemy stron.

Opublikowano
Hello G1!

I got deleveled. But I didn`t use cheats. Really. 
Please give me my lvl(59)t, because many people you have undeleveled.
Please help me.

<twój nick>

Opublikowano

@ M@łpa

Bez urazy ale nie postarałeś się pisząc tego ticketa... podaj mu więcej informacji.

Im writing connection with my dlvled account. I have my account for "wpisujecie"

years/months, and swear i never used to cheats, powetlvling or something like that. I was

always playing legally. My lvl is a result of my moil. Check my stats, and bring my old lvl

back. I put out a lot of money into this game : "Tutaj możecie dodać dowody zakupów". Answer as soon as possible, please.

Your faithfully

"nick"

Masz tu wzór ticketa na odbanowanie konta.

@down

Pocisnales kolege wyzej, ale on przynajmniej sam sprobowal napisac, nie to co Ty kopiuj wklej.

Po pierwsze nie "Pocisnąłem kolegi wyżej" tylko zwróciłem mu uwagę, a to jest zasadnicza różnica której widać nie zauważyłeś...

Po drugie primo poradniki są tworzone po to by pomagać użytkownikom, dlatego właśnie został on zacytowany.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@ M@łpa

Bez urazy ale nie postarałeś się pisząc tego ticketa... podaj mu więcej informacji.

Masz tu wzór ticketa na odbanowanie konta.

Pocisnales kolege wyzej, ale on przynajmniej sam sprobowal napisac, nie to co Ty kopiuj wklej. I to w dodatku nie na temat, bo autorowi chodzi o dlvl, a nie zbanowane konto.

@topic: powerlvlowales? Tak? To nawet nie pisz, bo i tak to nie pomoze. :P

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Nie wiem co było używane na tym koncie bo kupiłem na allegro bo za małą kasę, a itemy były, że muaa. Do wyboru do koloru. Spróbuje sam coś napisać bo to co parę postów wyżej to nie wysyłam bo pewnie masa ludzi to wysłała bo jest kopiuj/wklej z innego tematu. Jak coś napisze to wkleje dla was. Ale jak coś fajnego macie napisanego to dawać. Pozdrawiam

nie reklamujemy stron.

Opublikowano

Siema jak ktoś zna się trochę na angielskim to poprawi mi mojego ticketa. Pisałem go troche sam, używałem sporo translate.google.com więc pewnie bedzie multum błędów :

Hello Administration,

I am writing to the administration because after returning from abroad, my account have 16lvl. I am the more surprised and shocked because it was previously 59lvl. I suspect that someone has discovered my password and used account enhancements. If you can see from what IP address someone logs on to check because I'm sure that's a thief. I put in this account a lot of time and money. Activated a lot of codes, total 5 pages. Very please to restore my old level because I will have no motivation to continue playing..

I?m waiting for the answer.

Bye.

>nick<

nie reklamujemy stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...