Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Skins Preview

TheReVeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, prawie taki sam jak tarica ;P

Szkoda że nie skille wyglądają tak samo.

Temat zmieniam na dyskusję. ;)

Opublikowano

koles daj sobie spokuj z tymi skinami... na yt jest profesjonalny kanal poswiecony skinami i tam masz wszystko pieknie pokazane w dobrej jakosci. marnujesz swoj i nasz czas

Opublikowano

Wg. mnie ta akali słaba . Przypomina irelkę .

fajnie tylko ten skin dawno wyszedł ale co ja tam wiem ... , tak wgl dla mnie nie ma sensu taki temat lepiej zrobić z dyskusją o nowych championach

NJxbd4x.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wez z tym skonczy marnujesz czas ogladajacego i swoj.Po co nam skin preview jak w grze na lajcie mozemy go zobaczyc? szczegolnie takiej riven ktora jest dosyc popularna.I po co refash stary temat

Opublikowano

Panowie UP : co was interesuje jego czas -.- jesli ma chlopak chec to niech wstawia to na forum .

Mi ogolnie temat sie podoba .

Co do kroliczka . Dzisiaj 4 rozegrane mecze i 4 postacie z tym skinem . Chyba jest calkiem popularny .

Skin fajny ale wraz nie rozumiem jak mozna kupywac skin za RP :P wolalbym kupic jakas postac

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czemu ale Ahri zawsze kojarzyło mi się z anime Naruto jako dziewięcio ogoniasty(nie wiem czy dobrze napisałem). Może zerżnięte ?^^

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

Tak dokładniej pomysł na Ahri jest wzięty z legend koreańskich: o dziewięcioogoniastym lisie (tam zwanym bodajże Kumiho) oraz o kobiecie(tu nie jestem pewien czy to lisica czy tygrysica stała się człowiekiem) która zwabiała mężczyzn (w wiadomym celu) by hmmmm "wysysać" z nich energię życiową i bardziej stawać się człowiekiem. Dodatkowo skin Ahri z Dynastii jest bazowany na ludowym stroju koreańskim.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...