Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak to zrobić xD

xmikes92x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić aby 1h wbić 15k expa . Powiedzmy że z hackem i bez kumpli xD Lifetaker odpada bo spakowany i działa tylko na qr a pełno osób z god modem ;p

Opublikowano

Bez kumpli bym nie radził używać hacka, bo ktoś cie zraportuje i ban, zrób sobie jakiś room na hasło z kolegami i graj np. nowy FT^^.

Opublikowano

Najlepiej będzie chyba na QR, szybko będzie zarażał ludzi, a jak nie to wejdz na Telekillu na Nemexis HQ i dostaniesz sporo expa.

Opublikowano

mhm , mam problem z Mac programem SMAC 2.0 nie mogę zmienić , a sposobem .... właściwości itd. nie zmienia mojego MAC ;/

Na pewno robisz wszystko dobrze? Zobacz tego tuta i rób zgodnie z nim:

http://www.mpcforum.pl/topic/418704-smac-20-obsluga/

BTW. Po co chcesz zmienić MAC? Teraz Nexon daje hardware bany. Jak chcesz hackować, to najlepiej z vipem i z głową.

Opublikowano

eh jak nie? cmd-getmac zobacz jaki jest wchodzisz na yt jak zmienic mac na win 7 i masz tam wlasciwosci itd potej dajesz znowu cmd-getmac i zobaczysz czy sie zmienil. http://www.mpcforum.pl/topic/284394-tutjak-zmienic-adres-mac-karty-sieciowej/ a na mpc nie moge znalesc tuta o smac 2.0 poszukaj ja musze isc jak cos to pisz to moze pomoge puzniej

Opublikowano

mhm , mam problem z Mac programem SMAC 2.0 nie mogę zmienić , a sposobem .... właściwości itd. nie zmienia mojego MAC ;/

czyli mam rozumieć że Twój "problem" został rozwiązany skoro już mówisz o drugim.

EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...