Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z reje SE

GothRain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem.Robie reje na nostale se.Wszystko ładnie wpisuje już hasło login daje ok i lewy i wyskakuje

?? ????? ???.. czyli Sprawdź aliasy.Dodam że jak klikam koło ID, to wyskakuje okienko i mam 3 przyciski.Po prawo od ID ktore wyskoczylo, pod moj id i napis ze jest wolnym pod jeszcze cos co na YT pisza ze mam kliknac i na dole.Klikam ten co trzeba i okno się nie zamyka.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

to dobrze robisz tylko że to samo co koło id robisz pod id czyli koło nicku ;). pozdro i licze na lika

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

No robie tak i nie działa.Konto co mi robiłeś też nie działa.Czekam na dalsze sugestie.

@Jeżeli też tak macie należy zainstalować google chrome !

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

GothRain jeśli tak ci na tej grze zależy napisz mi pasy na PW i zrobie ci to konto pozdrawiam ;D

Lub jeśli chcesz znajdz sobie TuT jak zrobic konto tylko dokladnie z KSSN i wszystkim...

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

:D

Opublikowano

@UP ty debilu mieszkasz ze mna 15 lat a nie wiesz ze dawanie kssn jest karalne? xD

GothRain jesli chcesz konto napisz mi PW bo CasterPL to moj brat i raczej on tego nie zrobi...

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

po pierwsze nie napisałem ze dam KSSN tylko zrobie konto... po drugie sam se konto godzine robiles a ja 2 minuty:D

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...