Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE Ninja dagger

banujcie

Kolczyki  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które lepsze ?

• Ebony +9
      10
    • Kryszta?owe +9
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanko, gram na US gralem wojownikiem ale sie znudzil zrobilem daggera, z wojownika mam ebo +9 czyste, kupilem tez czyste krysztalowe +9 ( kolczyki ), ale bede potrzebowal kase na jakas zbroje, wiec pytanie jakie sie lepiej sprawdza ? do expa i do pvp ? ebo daja 1650hp i 12 sily, krysztalki 14 zr i 10 defa.

prosze o wypowiedz kogos kto gral daggerem i WIE ktore lepsze : ) ( bo ja tez gralem na PL ale mialem tylko ebo +9, krytsztaly dostac +9 strasznie trudno )

Opublikowano

Ebo daje dużo hp więc radze Ci je wziąść, kryształowe nie ten lv.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Polecam Ci bardziej ebo+9 kryształowe bardziej Ci się przydają tylko do pvp i to na wyższych poziomach bo dają kopa i to dużego do skili. Ale dla mnie i tak lepsze ebo bo hp nigdy za dużo ;)

Opublikowano

Kryształy pvp i wyższy lvl, na początek lepiej ebo.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Ja powiem tak zerkając na bonki to tak exp to no napewno EBONKI dlatego że jest hp i str ale za to kryształki beda dobre do pvp ponieważ maja zrecznośc która podnosi siłe skilli daggerka jak również archera(jesli kiedys zmienisz) dlatego trzymam sie tego ze EBO-exp Kryształki-PVP ;D

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

:D

Opublikowano

Ebo - exp poli, z bojowca do 46 też do PvP

Krysztalki - do pvp na wiekszym lvl

Chyba ze wybonujesz ebo.. i wbija sie abs'y i ludzi to wtedy... ale i tak krysztalki sa dobre :)

Pomyślcie że jak wbije full przetopy do ebo to ma 2250 hp wiecej:)

Więc to zależy od upodobań.. masz reszte eq 2k hp to bierz krysztalki.. a jak nie to kup krysztaly zobacz ile wiecej bd walic jezeli o 100 to bierz ebo... ja się tak bawie na PL'u..

pomyśl też ze 2250 hp to nie mało...

Opublikowano

Krysztalki bo sa ladniejsze :>

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

@UP bardzo zabawne to z twojej strony...

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

Opublikowano

Polecam Up TAK JAK JUZ NAPISAŁEM!@!@!@!@!

tematem tego bylo co lepsze a nie tlumaczenie gry:D

Opublikowano

Hmm... Do expa na początek zdecydowanie ebonki. Jednakże, to że dają hp to nie oznacza, że są dla każdego. Jeżeli na wyższym lvl masz z 105 zręczności to założ kryształowe (pvp tylko =).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...