Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multi

nesz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto kupic ta gre dla trybu multiplayer ? Podjarany BF BC 2 zagralem w BF 3 w singla i sie mocno zawiodlem. Mam wrazenie, ze odwalili go w tydzien byle tylko byl. Kompletny shit. Ostatnio gram z cousinem w CoD MW 3 w co-opa i bardzo mi sie podoba. Jezeli single jest taki jak w MW 2 to super bo tamten rowniez mi sie podobal. I wlasnie zastanawiam sie, czy warto dla multi (singla tez chce przejsc ale jak multi lipne to bym nie kupowal oryginalu) kupic ta gre. Takie klimaty mi chyba bardziej troche pasuja bo mam oryginal bf bc 2 i tam gram po necie ale wole raczej bardziej dynamiczna rozgrywke.

であるSpidoo

Opublikowano

MW3 w single oczywiście wymiata lecz na multiplayer się zawiodłem jest od pyty cziterów którzy mają nie wykrywalne czity a z resztą jest ten zasrany "vac" który za przeproszeniem gówno robi.BF3 w multi jest raczej lepsze bo jest mniej cziterów i się przyjemnie gra.Mam obydwie gry i podobają mi się ale w mp pozostanę przy BF3.

Opublikowano

No jejku to wychodzisz z gry i po kłopocie ;p

Weźcie ci cziterzy to nawet na wspomagaczach grają słabo(pomijając AIM-a tylko ten czit jest dla mnie najbardziej irytujący) bardziej od WH irytuje mnie akimbo hehe

Wracając do tematu to warto kupic chociażby dla CO-OPS i singla jeżeli się podobają.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...