Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dylemat

Michas303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam czołga t-28 i idę w kierunku KW oczywiście. Mam już na nim 3k expa, dodatkowe 5k na czołgu premium. Mogę je jak coś wymienić na wolne doświadczenie bo uzbierałem 300golda. I tu moje pytanie. Czy badać w t-28 działo za 4k i później iść w KW, czy nie męczyć się i od razu w nie iść ?

Ps. Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie, nie wiedziałem dokładnie gdzie go dać

Ps2. Aktualnie mam działo 76mm.

Opublikowano

Szczerze ja poszedłem w działo i nie narzekałem , ponieważ wtedy szybciej exp leciał , zbierałem bohaterów i nieżle kase zarabiałem + sobie staty zwiększyłem ( na koncie ojca ).

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...