Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Świecenie Zbroi

Oczko_17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z dodaniem oryginalnego świecenia zbroi +7, +8, +9. Problem w tym, że gdy dodaje nowe świecenie to nowe zasępuje stare.

Czy da się połączyć oryginalne świecenie +7, +8, +9 z nowymi świeceniami ?

Czy jeśli się w ogóle da to zrobić mógłby mi to ktoś wytłumaczyć jak to ustawić?

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

W pliku "playersettingmodule.py" mam następujący kod:

chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+16, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor_7.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+17, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor_8.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+18, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor_9.mse")

chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+19, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+20, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+21, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+31, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+32, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+33, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+34, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-3-2.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+35, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+36, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+37, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")

Natomiast w item_proto mam:

Zbroja +0 socket_pct="20" />
Zbroja +1 socket_pct="19" />
Zbroja +2 socket_pct="18" />
Zbroja +3 socket_pct="17" />
Zbroja +4 socket_pct="16" />
Zbroja +5 socket_pct="15" />
Zbroja +6 socket_pct="14" />
Zbroja +7 socket_pct="13" />
Zbroja +8 socket_pct="12" />
Zbroja +9 socket_pct="11" />

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...