Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]CrossFire Eu Helbot

NariQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze ja zadam wam troche inne pytanie prosze o najszybszą odpowiedź:

Witam dziś chciałem sobie pograć w crossfire tzn grałe już wcześniej ale zmieniałem ip ciągle i co pół godziny mnie wywalało.Gdy nie zmieniłem ip to wyskakiwało ,,You service is not avalibe your region please try again".Wycztałem gdzieś że musze sciągnąć i zarejestrować się na Europejskim crossfirerze.Zrobiłem to podałem swój email lecz nic na email nie przychodzi gdzieś tak około pól godziny i nie moge sobie pograć ( dla mnie jest to jedna z najlepszych gier FPP). Proszę o pomoc będzie Like jeśli odpowiedź mi pomoże.

NQ

HELP!!

Opublikowano

Cze ja zadam wam troche inne pytanie prosze o najszybszą odpowiedź:

Witam dziś chciałem sobie pograć w crossfire tzn grałe już wcześniej ale zmieniałem ip ciągle i co pół godziny mnie wywalało.Gdy nie zmieniłem ip to wyskakiwało ,,You service is not avalibe your region please try again".Wycztałem gdzieś że musze sciągnąć i zarejestrować się na Europejskim crossfirerze.Zrobiłem to podałem swój email lecz nic na email nie przychodzi gdzieś tak około pól godziny i nie moge sobie pograć ( dla mnie jest to jedna z najlepszych gier FPP). Proszę o pomoc będzie Like jeśli odpowiedź mi pomoże.

NQ

HELP!!

musisz mieć emaila z końcówką .com. np.: na gmail.com lub hotmail.com :D
Opublikowano

NariQ słuchaj jak to uruchomić?? Mam tego msvcr100.dll ale gdzie go wpakować?? :mellow: Jak włączam tego Hellbota to odrazu mi wyskakuje ze project1 przestał działać, ale okienko z tym "skip ad" mi wyskakuje.

Pisze tam, że już moge grać, wchodze w gre i nic.

Jak to zrobić?? Z góry dziękuje :)

A gdzie taki email moge zrobić?

Dzięki jesteś boski like idzie

sam się z tym trudziłem ^^ bo spróbowałem na wp.pl i mi nie przyszedł. Potem na gmail.com i się udało ^^ a... i nmzc :D
Opublikowano

To raczej nie w temacie ? ? ?

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...