Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Prawda czy fałsz? Proszę o pomoc :(

pepe460

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ponownie ;)

Otóż biegnąc sobie dzisiaj moim nowym buffkiem (kobieta) podbiega do mnie koleś i mówi "chcesz moje eq?" nie zdążyłem odpowiedzieć a ten już na handel smoczą +9 pż 1000 srebrną branse +9 i riba itd... Następnie poprosiłem go o konto, od razu dał, wbiłem na metin2.pl zmieniłem adres e-mail (jeszcze czeka na zaakceptowanie), ale już mnie korci żeby zagrać tym wojem, a boje się czy jak nie przełoże eq które mi dał to on wbije na konto i tyle z mojej zabawy. Dał mi jeszcze KU wir (dla wojownika) ale na koncie miał tych KU jeszcze z 10 tak samo jak w magazynie.

GRAĆ, CZY CZEKAĆ NA AKCEPTACJE? A MOŻE ZOSTAWIĆ SE JAKIEGOŚ ITEMSA ŻEBY W RAZIE OSZUKANIA JAKOŚ Z TEGO SKORZYSTAĆ? będą lajki

A tak pozatym to przeciez i tak nic by nie zyskał z szamanki lvl 7, jedynie swoje eq może zyskać, prawda? :P Więc chyba nie oszuka

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

Ja radziłbym przełożyć eQ na szamankę jak Zaakceptuje to wtedy graj na woju ;) To mój sprawdzony sposób ;d

beznazwyjr.png

Opublikowano

tak ale wiecie...tak chce mi się grać, że chyba się nie doczekam xD

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

równie dobrze moge wysłać smsa za 2.44 i wbic mu na imejla xD

CZYTAJCIE TO CO NAPISALEM W PIERWSZYM POŚCIE GRUBYMI LITERAMI I OCENIAJCIE :|

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

równie dobrze moge wysłać smsa za 2.44 i wbic mu na imejla xD

CZYTAJCIE TO CO NAPISALEM W PIERWSZYM POŚCIE GRUBYMI LITERAMI I OCENIAJCIE :|

Jak masz za dużo kasy to czemu nie :D

Co do tego to twój wybór nie nasz x)

u4jhnh6t0gz14iqd5444.png

Nie zbieram nic jestem po prostu po to aby krytykować.

Opublikowano

Jakie itemy ci dal ? I czy to było na PLu? :D

PL i ribek +9 sr 26 zelak +9 okragla tarcza +7 zlote buty +1k pż srebrna bransa +9 smocza +9 1k pż (zbroja) i chyba z 10 medali i KU wir miecza

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz stracić tych itemów to czekaj.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Moim zdaniem koleś po prostu chciał zakończyć grę.A taki sposób jest najlepszy.;)

Ale poczekaj aż mail się zmieni w razie czego.

Opublikowano

jak pisali wyzej ,czekaj az zmieni e-mail

Ja dostalem woja 39lv z bojem bez eq to przelozylem swoje i mnie okradl koles ;D Mowil ze tak zarobil juz pare Ribkow ,FSM'ow i zbrojek +9 ;d

61093c6efb.png

Opublikowano

poczekaj ;x wytrzymasz pare dni bez metina nałogowcu ... Odrób lekcje poucz się , wyjdź na dwór i ten czas na zmiane emiaila szybko minie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Przełóż ekwipunek na szamankę i poczekaj na zmianę e-mail'a. Nie ma co się śpieszyć gdyż możesz to wszystko stracić. Gracz na pewno nie jest głupi i gdyby chciał Cię oszukać to konto dał Ci bez EQ.

Opublikowano

Ehh, koleś pewnie kończy gre, dał Ci nie tylko eq, ale nawet passy do konta, a Ty jeszcze chcesz się wbijać na jego maila.

Szacunku trochę.

Jak nie masz pewności to poczekaj na akceptacje.

Opublikowano

Poczekaj na zmiane maila . Jeśli nie zaakceptuje to zawiń eq , a konto zostaw . :)

d113e6bd9c03f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...