Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skin

Kokos1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcial bym sie spytac czy mozecie mi pomoc.

Natomaist chodzi mi o skin w grze mam Laptopa wloskiego no i niemam jak na filmach na starcie uruchom i czy moge folder minecraft znalesc w jakis inny sposob PODKRESLAM uzywam pirackiej wersji 1.0.1

jesli ktos mi moze pomoc pisac :D

ZBIERAM +

Gość daronian
Opublikowano

GammersTV, bardzo interesujący post wnoszący niezmierną ilość mądrości do tego tematu.

Kokos1223, jaki Windows? Zapewne XP - po prawej stronie w starcie masz Uruchom, nie wiem jak jest po włosku, ale otwiera Ci się nowe okno.

Opublikowano

GammersTV nie nabijaj Postów ;> nie umiesz pomóc Trudno ;)

Co do tematu: wejdź w mój komputer i popróbój szukać w różnych folderach wyszukiwarką jeśli taką masz bo ja się zbyt nie znam na takim laptopie :)

11cbdc1.png

Opublikowano

Raczej chyba nie :D Musiałbyś Wyszukać Opcją Wyszukiwania Na Komputerze Jeśli Takie Coś Masz

Podpowiedź Tak Jest U Mnie: Wchodzisz W "Mój Komputer" Patrzysz Na Prawy Górny Róg Ekranu I Jest Wyszukiwarka Spróbuj Poszukać :)

11cbdc1.png

Opublikowano

nie idzie wam hejtowanie, darowi najlepiej poszło, chodziło mi o to że jak nie ma oryginała to takim sio z forum, jea.

A jak coś, klikasz IKONKE WINDOWSA + R i tam wpisujesz %appdata%.

55034807619081926208.png

Gość                
Opublikowano

Dajesz Szukaj i tam %appdata%

Opublikowano

Jeżeli masz windows 7 wchodzisz w Start i tam gdy ci się to wysunie jest na samym dole lub na środku Uruchom. Ikonkę chyba znasz, więc wiesz jak ja otworzyć. Jakby co możesz także wyszukać folder .minecraft

"Życie to gra, a my jesteśmy zwykłymi pionkami"

Opublikowano

Nie umiesz zmienić se języka w Windowsie?

http://www.youtube.com/watch?v=BuSb-KMWXuY

Tu z angielskiego na polski, ale możesz klikać w te miejsca co autor filmu.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za pomoc udalo sie :)

wszyscy dostaja wielki + i dziekuje znow :)

Temat do zamkniecia A i taka propozycja zrobcie z tym temat :)

ZBIERAM +

Bywalec
Opublikowano

Tak będzie, niestety. Skina którego widzą inni może mieć tylko ktoś z kontem premium. Jeżeli będziesz chciał kupować, to polecam:

kontagier.pl

A na allegro patrz dobrze.

Jak masz pirata, to Ci którzy także mają pirata, widzisz tych piratów w swoim skinie, a tak poza tym to nikt Cię w tym skinie nie widzi.

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...