Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Elitemt2 postać

Kuzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczynam od nowa na EliteMt2 i nie wiem jaką postacią grać. Chodzi mi o szybki exp, wiem że wp to naj postać do expa, ale nie lb sury. Myślałem o mentalu ale ciało daje dużo defa a w tych wszystkich grotach def przeszkadza na +750 bodajże :( Proszę o szybkie odpowiedzi, oczywiście nagradzam like

kuzyk2.png
Opublikowano

Bodiak lub WP ,ale i tak mental tam najlepszy chyba i def jakoś tam mi nigdy nie przeszkadzał wbiłem tam mentalem chyba 108 lv

Opublikowano

Ja polecam szamana wbrew pozorom ta postać jest wszechstronna od jakiegoś czasu grając na privach gram tylko szamanem i powiem ze szybko się expi. Zdobywając PD bodym czy mentalem jesteś zmuszony 'ciągnąc' za sobą buffa co bardzo utrudniało mi gre szczególnie na mapach gdzie nie mogłem teleportować się przez obrączkę

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Graj bodym ; ) Do pvp jest dobry metki, bosy szybko rozwala ;) Do expa ma aure + bersek więc jest szybki i mocy w grocie mobki bd padać na pare hitów ;)

Polecam Bodego !

Members | ProUser | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...