Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pamiętacie GUP ?

Kondjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był to program napisany na stronie ;), dzięki niemu permissions nie stanowiło żadnych problemów, wpisywałeś sobie nazwę grupy, prefixy, default grupy, możliwość budowania odznaczałeś i dodawałeś permisje :D

Moja Prośba taka, ponieważ ten ''program'' napisany chyba w html :?... czy jest osoba która się podejmie i zrobi ten owy program, ponieważ GUPa zamknęli już jakiś czas temu, a zamieżam otworzyć serwer niedługo i nie pamiętam jak to się robiło :(

Dla tych co nadal nie rozumieją, pozwalało to na wpisywanie permissii, tworzenie grup, dodawanie adminów, prefixów i na końcu generowało gotowe do skopiowania i o to Permissions gotowe :D

Zwracam się z tą prośbą, ponieważ czasem sobie nie radzę, albo się gubię, a z tym ''programem'' było wszystko proste :D

Za zrobienie tego dałbym 55555 i +++++ i dobry komentarz na jego profilu :)

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Znalazłem coś takiego

[url="http://www.wi-alliance.com/yamlhelper/"]http://www.wi-alliance.com/yamlhelper/[/url]

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Wielkie dzięki, po Angielsku, ale i tak rozumiem większość, dzięki ci bardzo jak obiecałem +5 i komentarzyk :D, jest bardzo podobne do GUP, ale tylko że po angielsku :P

@Czekam na inne stronki lub programy ;)

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Zainstauj PEX do permów i też sobie poradzisz, grupy, prefixy i co chcesz można zrobić w grze paroma komendami a potem permy dodajesz w notatniku bez obaw o "awarie".

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...