Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Proszę o Pomoc BŁAGAM ! User is Arledy In czy coś takiego !

iLoveLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem to oznacza że jestem zalogowany ale nie jestem .....

To było tak chciałem zmienić server i klikałem ok,ok,ok,ok,ok,ok,ok,ok,ok ... Żeby szybciej a tu nagle User is Arledy In .....

Help na 2 koncie tez tak mam ! Pomocy Błagam !

Dam Limicik Like !

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

To jest lag i pozostaje tylko czekac ;x. Prawdopodobnie za kilka min/h(raczej min.) naprawi sie, jak bedziesz mial pecha to moze kilka dni potrwac, ale to rzadkosc ;)

10 more

Opublikowano

Bo ja 4 godz temu u kumpla byłem i u niego zrobiło sie to na moim Killerze i do teraz nic .......

o.O

Opublikowano

A masz pewność, że usunąłeś passy z tego okienka logowania.

Z tego co wiem, kiedy złapiesz takiego lagga, ID oraz hasło się nie usuwa do momentu wyłączenia gry.

Jeżeli poszedłeś od tego kumpla, a on został z twoim wpisanym hasłem, mógł poczekać, aż lagg minie, a potem wejść na twoje konto.

Standardowo wystarczy poczekać 15 min ....

32354141673387527780.png

Opublikowano

Tak ale czasem tak jest, że właśnie tak pisze cały czas i nie da się nic zrobić po prostu konto jakby blokuje się w grze i musisz czekać do czyszczenia serwerów lub do następnego uptade'a. Kiedyś pamiętam były z tym bugi, że bardzo często konto się zwieszały. Chyba to naprawili ale możliwe, że są jeszcze skrajne przypadki.

@down mówię jak było. Nie straszę. -_-

Opublikowano

@Up : Proszę nie strasz mnie ! :D

@2Up: Napewno nie wszedł ma swoje konto . Na 99% Nie Wbił Uwierz mi hasła nie znał ;p

@Edit : 100 Post <3

@Edit 2 : Już działa dziękuję !

Po Lajku Dla Was :)

o.O

Opublikowano

najprędzej to bug , spowodowany tym nowym sposobem że przy exit pokazują się nam servery ,

i czasem właśnie servery nie pokażą się , tylko przy próbie zalogowania pisze że " arledy alloged in "

pisz support albo

spróbuj połazić po servach z innego konta i pisać do tego zalogowanego , jeśli coś odpisze to znaczy że hak ;D kiedyś tak miałem.

jakiś gościu skasował mi z konta all bronie "nie chcąc cię straszyć" i spenetrował moje code"""""

Opublikowano

zaloguj sie innym kontem na ten serwer gdzie konto ci utknęło ;). Wtedy tamto konto wyrzuci z serwera, bo można tylko 1 kontem być zalogowanym podczas jednej gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...