Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot pod Windows7[64bity]

leeber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem otóż,Mam elfa 8.41 pod Windowsa 7[64bity] Ustawiałem już wysztko,zgodności,ściągałem nawet specjalne Elfy z crakami.

Już nie wiem co źle robie.Prosze o pomoc ;)

Opublikowano

Dobra przepraszam że dałem temat do złego działu.

Nie wyskakuje mi żaden błąd,poprostu włączam tibie,potem elfa ale gdy włączam elfa nic nie wyskauje,wygląda to tak że sie ładuje coś przez 1sec i nic cisza. : /

Opublikowano

Kurwa zero pomocy na tym zjebanym forum...

Pierdole sam sobie poradze

-.-

KULTURA.

Jeśli Ci się bot nawet nie odpalił czysty to albo to nie jest bot albo masz coś nie tak z kompem

Opublikowano

Tak ustawiałem zgodności i uruchamiałem jaki administrator ale niestety nic mi to nie dało.Moi kumple też mają Windows 7 [64bity] home premium ale im chodzi elf bot bez zarzutów tylko ja mam jakiś problem,jak tu sie nie dowiem co zrobić to już moge zapomnieć o elfie...

Opublikowano

Mam ten sam problem co Ty, na trialu odpala mi normalnie a crack nie działa :/, wydaję mi się iż tylko format może pomóc. A tak przy okazji skąd masz cracka do elfa bo ja ściągam ale lipa jakieś :(

Opublikowano

Od kumpli co maja elfy pod ten system.Czyli wielu chętnych na forum tak DZIĘKUJE za pomoc!

Co Ci format może dać?chyba że wgrasz innego Windowsa np. "XP" z nim nie ma problemów,nie ma takie burdelu jak z tą zaj****** 7 =\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...