Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KV jakie dzialo

boniek96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. jakim dzilalem lepiej grac oprucz 107mm? bo tym 152mm sie ciezko gra bo on dlugo laduje??? czy grac jednak tym 152 czy jakies inne proponujecie?

Opublikowano

Po co ci inne działo jak masz 107? Najuniwersalniejsza lufa w KW. Bardzo dobre obrażenia i penetracja w połączeniu z średnią szybkostrzelnością i celnością. Nie zmieniaj 107.

Opublikowano

122 do niczego się nie nadaje. 107 tylko używaj, po jakiś 1500-2000 bitew w grze zacznij z 152 próbować.

Opublikowano

Ja odrazu po stockowym dziale odblokowałem 152 i w jeden dzień wbiłem expa na 107, 152mm w na wysokich tierach np V-VIII jest idealna zadaje obrażenia każdemu. Moje śr dmg na trollu to 300-700. Jeżeli checsz denerwować ludzi to weź 152mm. Bo naprawde można nawet IS'owi 3 zabrać 500hp i wtedy jest super ;d

signature.png

Opublikowano

Taaak... A w 10 innych przypadkach chybisz. Poza tym IS-3 ma cię na 2 strzały. Znajdziesz się dość blisko żeby dobrze strzelić będziesz pozbawiony 70% hp, kilka s później będziesz leżał.

Opublikowano

Powiem tak działo 107mm sam posiadam i niezłe jest jak ktoś nim umie się pobawić po 1. Dobra Pentra, i dobre DMG ;) A za to 152mm działo haubice- Obrażenia jak ch***ra, słaba pentra, i długo ładuje.

Opublikowano

Jeszcze dodam swoje trzy grosze - ja szedłem STOCKOWO, aż odkryłem 107mm. Odkryłem ,,lodówę", ale jej nie kupowałem, bo po co, do stockowego działa? Dopiero po odkryciu 107mm kupiłem lodówę i muszę powiedzieć, że gra się świetnie. Mam jeszcze KW i gram nim 4fun - załoga prawie na 100% i zbieram exp do S51/KW1S, żeby go zrobić na Elite :) 152mm nawet nie kupowałem, bo nie widzi mi się czekać 30 sekund na nową pestkę. Może kiedyś.

D4m4iN_20412_12.png

Znany też jako Damain1996 / D4m4iN ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...