Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Wracam do gry po rocznej przerwie

Oskar121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam dzisiaj do was pare pytań otóż po kradzieży mojego konta miałem roczną przerwę ale teraz się nudzę i postanawiam wrócić do gry . Czy mogli byście mi napisać na czym się teraz boci , na czym najlepiej ?

Jak szybko dorobić się na FE?

Są teraz dostępne jakieś bugi?

Ma ktoś jakieśkonto do oddania?

Czy oddał by mi ktośz klanu pare milionów kredek?

Na jakim servie radzicie grać?

Czy bug na flaxy nadal działa?

Opublikowano

1.Kbot/ibot

2.Tak jak wyżej Bocić

2.Bug na sprzedaż FLAXÓW i wielę innych masz Dział Tutoriale

3.Ja mam Konto na PL3 do oddania trochę słabe ale jak na sam początek Bardzo dobre są 3 irki i 13 Level ; D

4. Ja nie mam swojego klanu ; ), ale na tym koncie na PL3 jest trochę kredek ^^

5. Polska 3(PL3), Czechy 3(CZ3), Anglia 2 (GB2, Bardzo Polecam chyba najtańszy serwer jeśli o handel chodzi ; )

6. Tak na kupno i na sprzedasz te dwa działają

Jeśli Pomogłem Licze na "Lubię to" !

Kolega Sekhmet zbugował sobię 21 bańiek dzieki flaxom. Dostał perma na cz3 nie polecam robic.

// 44 :D

S.

Opublikowano

Kolega Sekhmet zbugował sobię 21 bańiek dzieki flaxom. Dostał perma na cz3 nie polecam robic.

To ma niezłego pecha ;pp ja na 1 koncie buguje sobie i nic. Pech i tyle a sposób wartościowy ;)

Opublikowano

Zbugowałem tam potem 62 bańki, ale dostałem bana od admina, bo na czacie na /w pisałem z kumplem o tym -,-

Opublikowano

Siema mam dzisiaj do was pare pytań otóż po kradzieży mojego konta miałem roczną przerwę ale teraz się nudzę i postanawiam wrócić do gry . Czy mogli byście mi napisać na czym się teraz boci , na czym najlepiej ?

Jak szybko dorobić się na FE?

Są teraz dostępne jakieś bugi?

Ma ktoś jakieśkonto do oddania?

Czy oddał by mi ktośz klanu pare milionów kredek?

Na jakim servie radzicie grać?

Czy bug na flaxy nadal działa?

Bocić najlepiej na serverach mało zaludnionych , polecam do tego bota Kbot. FE dorobisz się bijąc alieny + zbieranie skrzynek. Ale powiem ci prawde że Konto FE 27PP zero fl4 zero havoc zero ulepszeń jest naprawdę słabe. Jest pare bugów , zapraszamy do działu Tutoriale. Nie mam konta do oddania , kredek tz nie mam. Polecam grać na Anglia 2 , Mexico 1 , Polska3. Bug na flaxy dalej działa.

Opublikowano

czym się teraz boci , na czym najlepiej ? IBot/PBDO

Jak szybko dorobić się na FE? Bocić

Są teraz dostępne jakieś bugi? Tak

Ma ktoś jakieśkonto do oddania? Może

Czy oddał by mi ktośz klanu pare milionów kredek? Nie ma co sępić...

Na jakim servie radzicie grać? To Twoja decyzja, to Ty ustawiasz sobie poziom trudności. Możesz męczyć się na GE1 i grać na lajcie na cz3.

Czy bug na flaxy nadal działa? Tak

Opublikowano

nieaktualne Sekhmet :D

11.

Wszelki obrót kontami, czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest zabronione. (MPCforum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy konsekwencji w pośredniczeniu) Zakaz proszenia o konta, bądź wyłudzania ich.

Kara:

Warn 5% + w uzasadnionych przypadkach odpowiedni ban.

Następnym razem warn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...