Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Cod4

krystian9422

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem kupiłem tak rok temu klucz z allegro nie kupowałem gry sam klucz i chciałem sobie znowu zagrać w multi sobie zobaczyć czy sa jeszcze gracze i pobrałem sobie z tego xxxi tu ss co mi sie wyświetla

http://desmond.imageshack.us/Himg7/scaled.php?server=7&filename=50243869.png&res=medium

proszę o pomoc :) oczywiście będą +

Opublikowano

Bardzo dziwne.

Mi się zawsze włączało.

1.Odinstaluj grę i zainstaluj ponownie

2. Zmień CFG

3. Nie wiem czy to coś da ale zainstaluje najnowsze stery go grafy.

beznazwy2k.jpg

Opublikowano

Słuchaj bo to jeśli zmienisz cfg tak się dzieje jeżeli dasz tak to gra uruchomi się w bezpiecznym trybie najlepiej ustaw sobie odpowiedni cfg bo widocznie ten nie jest na twój komputer :)

Tyle z mojej strony myślę ze pomogłem.

Opublikowano

1. Uruchom jako admin

2. Spróbuj otworzyć grę z płyty.

3. Usuń config z CoD4\players\profiles\twojanazwa\config_mp.cfg, jeśli znowu RAZ zadziała, powtarzaj czynność.

4. Zreinstaluj grę, a następnie skopiuj config z lokacji powyżej i zapisz go gdzieś. Przed każdym uruchomieniem podmieniaj config :P

Szukałem komendy odp. za włączenie się trybu awaryjnego, lecz niestety poległem..

Pozdrawiam.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Usuń cfg i po sprawie X:/Program Files/Activision/Call of duty 4/Players/Twoja nazwa/config_mp.cfg

ps. nie wiem czy dobrze ścieżke napisałem, bo nie jestem na chacie i tu nie mam coda :D

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...