Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sfyt2 Co Się Dzieje?

qps666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bys chcial wiedziec to mam ..;p ale na innym koncie.. szkaty mam tylko zostalo mi otworzyc ale nie moge sie polaczyc ;p ale chooj i tak was rozjebie ;p

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taa, to nie będzie to samo jak każdy se z itemkami +9 będzie latał.....

@off topic

Działą na tym servie bug że 1 kamieniem duchowym wbija sie skilla na P ?

@mrShadY

Lubie patrzeć na twój avatar ;D

Opublikowano

mam ale nie korzystalem z bugu.. koles mi dal za free wiec czemu mialem nie wziac ;p Majdix pijawka to Cie zrobila i nie dorobila ;p

Opublikowano

nie przeciazylo sie, bo ludzi bylo tyle co zawsze. zresetowac nie zresetuja. bo to moze jakis koreaniec zamowil i co? serv nie padl. nie sfyt. ;d

19481.png
Opublikowano

offtop

włączyłem teraz winGm mojego woja 74 lvl patrze 100% expa lvl nie ma daje postąc a tam -13295847165157 expa poszedłem zabić psa a tu 78 i już normalnie jest xD

Opublikowano

Ej spox mi się wydaje że is naprawiają bo wtedy szkatułek i perl się nie dało kupić za dużo kosztowało sm a nie dało się doładować wiec pewnie dają niższe ceny żebyśmy nie bugowali shopu,Przynajmniej mi się tak wydaję.

Opublikowano

@up

jak myślisz z czego chinole utrzymują serva ? to jasne z kasy zarobionej na SM a jak wszystko dadzą za free to taki server długo nie potrzyma ... na servach YT2 dominują Polacy i Niemcy... a to Niemcy kupują SM

Pomogłem? Daj + !! :)

Opublikowano

up jakie bugowanie is te sm tonie byl bug adres dal koles z pvp majacy 1k+postow a tam nie jest tak latwo wbic tyle co tu i tam takie cos swiadczy o randze

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...