Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] DarkOrbit - Damage Hack

NoWezPrzestan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś od znajomych z pl3 doszły mnie wieści że dmg hack istnieje.. i że działa kilku znajomych dziś latało po bitkach i otrzymywali po 50k z x1 lub x2 dokładniej nie powiem bo na niebiesko laserki były.. rozmawiali z facetem co taki dmg wbijał.. i mówił że to ivan i diamond wyprodukowali i jest w fazie testów..

do tego ten pan posiada najniższe ceny kbota w sieci więc polecam :) kupione i sprawdzone co potwierdzi piotreks bo sam kupił :)

kontakt do tego pana 38223575 pytajcie dokladniej o tego dmg.. bo gdy poprosilem aby mi ten program sprzedal to mnie zablokowal

Opublikowano

tak samo ja. ja tylko wiem ze jest . od KBota mowili (Ivan, Diamond itd.) no a oni raczej nie kłamą. i ten fagas... pisałem do niego. powiedział że nie da bo to Beta.

Opublikowano

Bajka niech ktoś napisze do ivana(jak ktoś zna dobrze angielski) i niech się spyta co i jak. Ciekawe co wam ivan odpisze. Najlepiej podać skreena z tej rozmowy aby nie było wątpliwości

Opublikowano

I: Добро пожаловать на алмазы, как вы знаете, я ваш официального реселлера. Я слышал что-то о коде ущерба. Это правда или только слухи сфабрикованы?

D:Да, это правда. Работая над большим проектом. Дальний получил случайныйпользователь право на проведение испытаний. Ничего больше я не могу сказать.Будьте готовы что-то большое

I:Спасибо всем за алмазами

Opublikowano

Skrypt wejdzie może... Kupcie za np. 100 zł. 3 dni i koniec działania + BAN pernametny. A wiadomość po rusku to z Google translate :) ivan ani nikt od nich nie odpowiada pełnymi wypowiedzeniami.

Opublikowano

Skrypt wejdzie może... Kupcie za np. 100 zł. 3 dni i koniec działania + BAN pernametny. A wiadomość po rusku to z Google translate :) ivan ani nikt od nich nie odpowiada pełnymi wypowiedzeniami.

Zacznijmy od tego , że ivan jest zupełnie kto inny , diamond i andyxa jest kto inny. Zauważ proszę , że ja jestem ich reselerem i mi odpowiadją pełnymi zdaniami. A to że tobie tak nie odpowiadają , to znaczy tylko jedno - postaw się w ich sytuacji. Dziennie nawala im 300 noobów na skype czegoś chcących. Chętnie bys wszystkich poblkował , ale on powoli wszystkim odpowiaad.

Poza tym I to jestem ja a nie ivan :P A d to diamond.

Opublikowano

I: Добро пожаловать на алмазы, как вы знаете, я ваш официального реселлера. Я слышал что-то о коде ущерба. Это правда или только слухи сфабрикованы?

D:Да, это правда. Работая над большим проектом. Дальний получил случайныйпользователь право на проведение испытаний. Ничего больше я не могу сказать.Будьте готовы что-то большое

I:Спасибо всем за алмазами

To że wkleiłeś jakiś dialog nie znaczy że jest prawdziwy, ja też potrafię ułożyć byle jakiś tekst niby wiarygodny, przetłumaczyć i wkleić na forum żeby dzieci miały radochę, że oto ktoś kombinuje ze skryptem / programem na bicie buhahaha śmiech na sali :P

Programu na DMG nigdy nie było, nie ma i nigdy nie będzie bo hity generowane są na serwerze, do którego nikt oprócz BP nie ma dostępu.

A byle jaki Ivan jest za cienki w te klocki, bo nawet własnego bota nie umiał napisać, tylko przerabia cały czas Ibota. B)

Opublikowano

Oczywiscie ze jest DMG Hack , bo na pl2 gralem z kumplem ktory go mial , oczywiscie go kupil , to z x1 jak jeszcze nie bylo zadnych ulepszen dronow ani nic to z x1 do 40k wchodzil , a niektorzy nadal stoja twardo ze takie cos nie istnieje , przejzyjcie w koncu na oczy.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Kiedyś sam nad tym myślałem, skoro jest bug na tarcze, który został spowodowany złym skonstruowaniem clienta gry, to co szkodzi by powstał dmg hack.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

pamiętam że kiedyś była akcja z typem który sprzedawał go w wersji trialnej .. ale pozniej ten hack znikna.. kazdemu poblokowano licki i slad zagina moze akurat jest cos z tym zwiazane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...