Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Probem z minecraftem ( konkretny server ) (coś jak spadanie z mapy)

freeze4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, mam problem z MC. Problem występuje od dawna, lecz teraz się nasilił. Dawniej wystarczył reset minecrafta, i wszystko było OK. Jednak dziś, problem jest od 3 godzin.

Do rzeczy: wchodze na server, i nie ładują mi sie czanki i spadam z mapy (tak jakby). Server mi się jakby laguje i nic sie nie rusza, czat sie nie laduje.

Dodatkowo, wyłącza mi sie jakby internet, ale nie wyłącza sie tak normalnie.. bo GG mi się wyłącza, strony nie działają.. a z kolegami na ts siedze i gadamy o tym problemie cały czas. Po 5 minutach net wraca do siebie, strony się ładują itp.. gdy próbuje znow wejść jest to samo, net na 5 minut JAKBY pada, bo ts mi działa (download itp sie nie zatrzymuje) a strony i gg nie działają.

Dodatkowo: resetowałem kompa, reinstalowalem minecrafta, resetowałem modem internetu, nic nie pomaga. Nie mam zadnych pluginów.

dodam też:komputer 4gb ramu, 3 rdzenie (dobry komp nawet). Internet 5mb/s downloadu, upload: 0,5mb/s

Prosze o pomoc, nie moge wbić na KONKRETNY server, tylko jeden mi nie działa(czasem inne tez nie działają tak). Reszta działa dobrze.

Opublikowano

To samo ja mam, prawdopodobnie mulisz na pirackim minecrafcie który jest albo doszczętnie zepsuty, albo jego pliki są już tak zmasakrowane

modyfikacjami z twojej strony, że się zamulił.

A może pobierz luncher Geoninga, jest tutaj w dziale, i sprawdź rezultat.

OndteAw.png

Opublikowano

A może prawdopodobnie błąd jest występkiem tego, że coś właśnie Mojang robi z nową grą? Ale to raczej było by dziwne, no bo co miało

by związek z crashami z twojej strony, skoro oni nie zajmują się tym.

Jeżeli masz inny dysk, to spróbuj przeinstalować na inny, i sprawdzić rezultaty.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...