Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss]moje promocody po zakupie broni :)

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up. Masz strasznie męski głos. (;

@Top. Nie wiem co wyście sobie ubzdurali.. Jakie odstępy? Czy naprawdę jesteście aż tak ślepi, że nie widzicie iż screen jest w pełni naturalny...?

Jedyne co mi się nasuwa na jeżyk, to : O Em Gie...

Pozdrawiam.

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

@3ureka1 Czemu nie pokazałeś wogóle paska np. menu :D Wydaje mi się , że to również fotomontaż, gdyż są odstępy nie równe .

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Może być to prawda ostatnio mój kumpel wydał g1 i dostał 12 promo na 10 k dinarów pod rząd , może jest jakiś bug.

Opublikowano

Ja tak samo dostałem na 1 koncie 10 promo na 10k dinar, na 2 koncie 2 promo, na 3 i 4 po 1 również na 10k dinar. A miałem nadzieje na 1 koncie, że dostane xm8 kilka ;(

nie reklamujemy stron.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale z was....

Mat.hias napisał że to fotomontaż a wszyscy papugują za nim OMG....

Zastanówcie sie ludzie....

Według mnie to mogło się coś takiego zdarzyć.

Ja sam kupiłem bronie za okolo 2400g1 i dostalem prawie same 10k dinar tylko 1 promokod na xm8....

Opublikowano

TheUnder12 nie wiem po co odkopujesz temat gdzie nikt nie pisał od ponad tygodnia ale okej.Temat można zamknąć żeby spamu nie było

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...