Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot

Renuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio próbowałem uruchomić KBota, zrobiłem fake konto i wpisałem ten fałszywy login i hasło do Kbota (wersja testowa), uruchamiało się ...

... i patrzę, a tu "niebieski ekran" się pojawia...

Wiec reset kompa i wyskakuje komunikat "System odzyskał ...bla bla bla...", klikam "Wyślij raport o błędach" , wysyłam i pisze, że jakieś szkodliwe oprogramowanie próbowało dostać się do dysków i wszystko usunąć.

Jak ktoś wie co się stało i umie to naprawić to piszcie

Opublikowano

Uruchom KBota jako administrator, jeśli nie pomoże to wyłącz antyvira. Jeśli masz KBota z oficjalnych źródeł to nie masz co sie martwić o wirusa.

Opublikowano

Spróbuj odpalić to jeszcze raz i zoabcz co pisze na samym początku blue screnna. Czy Fatal error , czy memory error ...

żeby nie było - sekhmetowi chodziło (BSOD) Blue Screen of Death.

blue_screen_of_death_by_solidblackcore-d317rl3.png

Opublikowano

Nawet nie zdążyłem przeczytać bo ekran się pojawił i znikł może po 0,5 s... ( Aż tak szybko nie czytam xD)

W tym raporcie pisało (o ile dobrze pamiętam) fatal error. <<szok/zawał serca>> :P

Opublikowano

Jeśli chcesz dokładnie przeczytać to masz instrukcje z jakiegoś forum:

PPM na Mój komputer>>właściwości>> zakładka"zaawansowane">>Uruchamianie i odzyskiwanie >ustawienia>odznacz "automatycznie uruchom ponownie"

Jak się domyślasz komp stanie na blue screenie, a tobie pozostanie poczytać i zresetować kompa.

Możesz też uruchomić Eventvwr.msc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...