Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z logowaniem kolegi

d0x

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam.

Dziś zrobiłem sobie serwer do Metina i chciałem zeby kolega też mógł wejsc na serwer.Wiec przesłałem mu potrzebne pliki ( Serwer 2010 i Client 2010 ) i on sie loguje na serwer lecz jak już wybierze postać to go wywala do okna wybierania Serwerów.

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem.

PS. Przesyłam mu ClientLauncher.exe oraz dwa pliki root z podmienionym ip na moje.

Opublikowano

Wina Pongu jeśli ma cały czas zostaniesz połączony z serwerem to wina tkwi w pongu napisz tu :

http://www.mpcforum.pl/topic/515733-szukasz-ip-portow-ponga-serverinfopy-jakiegos-prywatnego-servera-pisz-tutaj/

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Pasjonat
Opublikowano

Serwer ma taki pong

1234abcd5678efgh

Dodam jeszcze że ja się loguje normalnie na Serwer a wysyłam te same pliki co ja korzystam.

Opublikowano

A w root masz zmienione ip na swoje bez konówki .100

Ip z koncowka .100 tylko dla zalozyciela serwera hamachi

Dla graczy twoje zwykle ip z hamachi

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Pasjonat
Opublikowano

ja mam z końcówka .100 a kolega z .83 (taka mam końcówke)

A mam pytanie bo ja korzystam z launchera Tima i kolega też i mi pisze ze Launcher Tima może nie działać na Hamachi wiec to może być od tego ?

Tak odblokowałem porty

Gość Lord Loginus
Opublikowano

UP@

Najprawdopodobniej tak.

Zrób spolszczenie wyślij mu jeżeli nie działa to zrób coś innego.

Pasjonat
Opublikowano

ale znowu nie moge się połączyć ani ja ani kolega pisze " Zostaniesz połączony z Serwerem " i stoi

W pliku game jest taki pong 1234abcd5678efgh testtesttesttest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...