Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] PBDownForce

wojgi6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka.moje pytanko brzmi.czy ktoś posiada pbdownforce który działa pod Windą 7 64 bit, a może ktoś zna sposób żeby ten 32 bitowy zadziałał pod 64 bity ?

Opublikowano

Nie ma takiej opcji żeby ten 32 bitowy działał na 64 bity.

Poszukaj w internecie pbdownforce 0.2 program istnieje ale ciężko znajść link do jego pobrania.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Co to ma wspólnego z działem Combat Arms ?? Z takimi tematami idź do pogaduszek czy gdzieś indziej...

@down

Ten program może być związany z wszystkimi grami o.O I nagle CA będzie jego głównym? Dla mnie ten temat nie powinien być tutaj, ponieważ dotyczy wersji programu, a nie problemu z grą ;)

Opublikowano

Co to ma wspólnego z działem Combat Arms ?? Z takimi tematami idź do pogaduszek czy gdzieś indziej...

Troche cie nie było w dziale i wiele się pozmieniało ten program jest "styczny" z combat arms poniewaz pomaga wyjśc z "extremalnego bana " :D

Nie zawsze pomaga ale czasem komuś uda sie wyjść z bana typu "Robie konta i każde odrazu banują" :C

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ziomek

Jak nie ma tego w google , to zanczy że nie ma.

Inaczej..

Sam poszukaj.

3 osoby już proszą o ten link.

Tak cieżko włączyć google ?

Nikt innej Ci odpowiedzi już nie poda

EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...