Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zaczynać bez wkładania pieniędzy?

CRPG.BIZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy warto zaczynać grę bez wkładu finansowego plus bez chęci używania botów. Gram po 10-16 godzin dziennie.

Jeżeli tak, to może znajdzie się Gildia która potrzebuje aktywnego zielonego gracza.

Zarabiaj tak jak tysiące! Załóż swojego chomika!

chomik234x60.gif

Opublikowano

pewnie ze sie oplaca :)

grajac tyle czasu dziennie bedzie sie dało grac bez np exp ringa :)

a jak nie to kupisz SMy od jakiegos typa za yangi/itemki xD

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Chciałbym też na tym coś zarobić o ile to będzie możliwe.

Jaki serwer polecacie?

@Edit

Posiadam wojownika 31 lvl oraz 20 sura na serwerze Solar.

O ile pamiętam powinienem mieć też na kontach trochę pieniędzy, jednak nie bardzo będę wiedzieć na co wydać.

chomik234x60.gif

Opublikowano

Po prostu chcę zagrać w coś w co gra sporo osób, by nie było za nudno jak przy niektórych tytułach.

chomik234x60.gif

Opublikowano

Jak masz np. 30lvl to po co masz wkładać kase ? Dopiero na 75+ możesz coś wydać, bo przecież to będzie nierealne :) W sumie to można zarobić własnoręcznie 2kkk i sobie kupić eq z bonami nie ?

@Edit

Graj dalej na Solarze.

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Opublikowano

a ja bym ci polecał metin2.sg oczywiście to tylko moje zdanie

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Według mnie gra w grę darmową na prywatnych serwerach to dawania się .... w pupę ludziom na tym zarabiającym.

chomik234x60.gif

Opublikowano

Jeżeli chcesz coś osiągnąć to nie da się . Zakładam że wbiłbyś ten 80+ i potem bez bonów na grotę nie ma przyszłości więc wiesz ..

zawsze mozna takie eq kupic od innch graczy :)

PS graj na solarze na woju albo jak sura to jest WP to graj na surze :P łatwo bedzie Ci zarobic

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Opłaca się. Co do gildii to jest do tego temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

@CRPG.BIZ, pewnie że warto. Grając tyle godzin dziennie, możesz spokojnie wydropić bardzo dużo, i to Ci da dużą przewagę nad resztą graczy. Polecam zrobić Bodziaka i Buffka, ożenić ich jak najwcześniej i kozak ;)

pryniosygna.png

Opublikowano

To jeżeli chcesz grać w metina polecam ci prywatny serwer Tiveria możesz tam zdobyć wszystko serwer jest bardzo stabilny gra około 700 graczy w godzinach szczytu i serwer jest bardzo podbony do PLa bo według mnie na PLu nie opłaca się grac bez wkładu pieniędzy.

Opublikowano

2 lata temu zacząłem grać w Metina na Almanachu, wtedy jeszcze nie było HS, a EM2 był darmowy i bez wkładania realnej kasy na SM mam 60lv, chociaż miałem taki zamiar żeby kupić chociaż na PE, a i tak korzystałem z ISu ale tylko przez zdobywanie SM poprzez AOL. Głównie to od 30lv dorobiłem się na przetopach, trochę na FB, i M3 na bocie.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zagraj sobie na SG Same plusy tam masz w ogole na is nie trzeba wydawać ponieważ wszystkim można handlować w tygodniu jest po 10 eventów praktycznie co dziennie jest 1 może nawet 2 ;) 2 razy w tyg OX na weekend raty zwiększone... Gildie są polskie oczywiście ;) Więc ja polecam grać na SG !

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...