Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help

XernaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec :

Wr bardzo wolno sie wlancza

Gdy juz all jest chcem sie zalogowac na konto okazuje sie ze sie nie da oO

Ale to nie wszystko ...

Myslalem ze chodzi o reinstal warrocka wiec pobralem warrocka i ? gdy wlanczam instaler ... on sie nie otwiera

To jakas magia ?

Bardzo prosze o pomoc gdyz mam pacca oraz bronie takie jak L85A1 szkoda zeby sie marnowalo itd.

Jesli ktos pomoze moge mu wyswiadczyc rowniez jakas przysluge

4f0e4a80a52c45be.jpg
Opublikowano
Tylko ze inni moi koledzy sobie graja ;/

A próbowałeś to co ci napisałem. Spokojnie poczekaj aż się włączy warrock i spokojnie poczekaj przez ok. 5 minut po zalogowaniu aż pokażą ci się serwery.

k2networkiv2.png
Opublikowano

mam tez to cholerstwo. Najpier normalnie wlanczam i gram potem po 5min dostaje bana na 0min(chociasz dziarzylem bez hackow) i zeby znowu grac musze resetowac kompa(co powoduje ze zaczynamy od poczatku). Strasznie, szczeze mnie to wk*rwia.

Opublikowano

Spróbujcie jeżeli komuś sie zainstalowało i sie loguje to wejdź na inne konto (najlepiej na 2 lub 3) mi to pomaga

Opublikowano

Bana na 0 minut dostajesz za posiadanie na kompie czegokolwiek co przypomina niedozwolony program lub jego komponenty. Nie musisz tego używać!! wystarczy że masz!!

Opublikowano

XernaX robiłeś to co mówiłem? ja mam jak chce dac moje TB konto to sie wiesza i nic to włanczam jedno , dwa lub 3 inne konta i moje spokojnie wchodzi ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...