Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pralka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję instrukcji obsługi do pralki privileg multispar 408 SN stary chyba znalazł te gówno na śmietniku i truje mi dupę o instrukcje obsługi szukałem w goglach i nie mogę znaleźć może ktoś z szanownych użytkowników mi pomoże za porady typu gogle bardzo dziękuje

Opublikowano

Jak to znalazł na śmietniku -.^?

Przeszukałem 2 strony w Googlach i nic nie znalazłem :<

Sorki ale chyba nigdzie nie ma...

r718w5.png

Zapraszam

1-408464-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

tecza-1.gif

Pomagam z Minecraft'em na PW !

tecza-1.gif

Opublikowano

poszukaj na stronie producenta, jak nie będzie po Polsku to powiedz ojcu, że innych niema

albo sam napisz jakąś denną instrukcje do tej pralki ;D

Opublikowano

moze ci ją daro shakowal dlatego nie chodzi?

Opublikowano

na elektrodzie spoglądałeś?

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Poszukuję instrukcji obsługi do pralki privileg multispar 408 SN stary chyba znalazł te gówno na śmietniku i truje mi dupę o instrukcje obsługi szukałem w goglach i nie mogę znaleźć może ktoś z szanownych użytkowników mi pomoże za porady typu gogle bardzo dziękuje

Fajne hobby ma twój "stary".

Opublikowano

StudzeKisiel zastanawia mnie co u ciebie w kuchni robi papier toaletowy o.O A jeżeli to łazienka to co znowu robi tam czajnik elektryczny? o.O

1329992071-U556519.png
Opublikowano

szukałem i nie ma napisałem staremu do czego służy jaka funkcja ale jak mu wyskoczy jakaś koszula bez rękawa to mu się odechce i kupi coś porządnego

Nie wiem kim jest Twój " stary " ale wątpie żeby łyknął byle jak napisaną instrukcję, instrukcje mają ~70 stron i obrazki xD

Zapytaj " starego " czy ten koleś co od niego to kupił ma jakieś papiery, a jeśli tak to niech oddaje bo w ryło, a jeśli nie to wyjeb ją za okno w nocy.

@UP, przecież papierem można wytrzeć kocią srakę np. ;)

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Ale po co mu instrukcja obslugi ? To jest tylko pralka ... I to jakas z ruskiego przemytu. Chyba ze nie dziala albo jakies bledy wyksakuja to rozumie ale do obslugi chyba nie potrzebna.

wakow9.png
Opublikowano

Ale po co mu instrukcja obslugi ? To jest tylko pralka ... I to jakas z ruskiego przemytu. Chyba ze nie dziala albo jakies bledy wyksakuja to rozumie ale do obslugi chyba nie potrzebna.

ale mój stary to 60 rocznik niczego bez instrukcji nie ruszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...