Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PunkBuster wielki problem

ditoq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam taki problem kiedy od niedawna kiedy wchodzę na jakiś serwer w battefield heroes [ bh ] po paru sekundach wywala mnie z niego i pisze potem Zostałeś wyrzucony przez program PunkBuster. (22) . Wiem tyle że ten program włancza się wtedy kiedy ktoś ma chacka. A ja niemam chacków , ale myśle że to jest przez to że w prawym dolnym rogu ekranu pisze mi '' Windows7 Kompilacja 7601 Ta kopia systemu Windows nie jest oryginalna '' Chociaż kupowałem u sprawdzonego spost-553345-0-54100100-1329727341_thumb.pngpost-553345-0-54100100-1329727341_thumb.pngprzedawcy. Prosze was o pomoc bo trudzę się z tym problemem niecały miesiąc ... i nic nie zadziałało

Opublikowano

Mam taki mały problem ... jak wchodze w komputer/system c i niewidze tam żadnego pliku users... Wiem wiem jestem małym nieogarem :mellow:

Opublikowano

to jest tak wchodze w te User które jest w dysku D wybieram tam użytkownika ( Leszek ) naciskam AppData / potem jak to nacisne , niema local jak to napisałeś tylko jest Roaming . Dobra naciskam te roaming i jest tam ikonka minecrafta a obok niego pisze Uninstal. naciskam na te uninstal i tam wyskakuje jakiś błond , a jak otworzez jako admini to tez wyskoczy ten sam błond :?

Opublikowano

Musisz wejść w systemowy C !

Następnie na folder użytkownicy i wybrać swojego. Na D możesz sobie klikać co chcesz a i tak tego nie znajdziesz.

Masz problem z punkbusterem, nie minecraftem, po co chcesz go usunąć !?

Opublikowano

Okey dobrze ... już wlazłem w tych użytkowników .. i tam niema user . szukałem wszędzie . z góry dzięki że poświęcasz mi czas i nerwy :D

Opublikowano

Taka moja rola.

W folderze użytkownicy nie masz szukać users. Users to angielska nazwa użytkownicy...

W folderze użytkownicy wybierasz swojego.

Opublikowano

Dobra, to inaczej.

1. Ściągnij For all players.

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

2. Zrób aktualizację.

@edit

W win7 też jest...

Opublikowano

sprawdze czy działa :)

OKEy działa tylko że tak gram to na dole jest taka ikonka ,.... zaraz wam prześle fotke :3

okey ludziska działa .wWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi jesteście kochani

a ikonki juz niema

:D

<3

temat zamknięty czy jakoś takoś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...