Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co lepiej kupić

Warencome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dziś kupiłem sobie 17000 Boostów i zastanawiam się jakie auto kupić. A dokładniej nie wiem co wybrać z Tieru 3. Zastanawiałem się nad Bentleyem, McLarenem i Pagani Zondą. Powiecie mi co z tych aut najlepsze? Z góry dziękuje

userbar-7201222105712thomassi02.png[/img]
Opublikowano

Z wymienionych polecam mc larena mp4. Auto ma duży v-max, ogromny impuls nitro i średnie/dobre sterowanie.

Z T3 polecam jeszcze lamborghini murcialego treasure hunter. Auto to ma bardzo duzy v-max, ogromny impuls nitro, dobre sterowanie. I jest w nim ten bajer, że widzisz klejnoty na mapie i nie musisz ich szukać.

Wybierz między tymi dwoma, a za resztę bardzo polecam kupić forda mustanga bossa 302. Będziesz nim jeździł na pościgi/ucieczki, ponieważ jest to obecnie najlepsze auto na policję.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano
SsKoRpIoN wyjaśnił dobrze , wypisałeś słabe autka , za BOOST to 2 pierwsze auta : Lamborghini Murcielago , Ford Mustang BOSS 302 i dość ;d Jak zostanie BOOST to złote karty T3 , możesz jeszcze BMW M3 E46 , ale polecam bardziej GTS , zarombiste jest ;d
Opublikowano

Haha, czemu nie podaliście mu najlepszego auta?

Ford RTR-X. Nic go nie przebija.

Owszem, wóz bardzo dobry, ale są lepsze w T3, po zatym nie każdemu dobrze się nim jeździ, ja osobiście jak ktoś wyżej powiedział polecam McLarena, świetny wóz, nie będziesz rozczarowany.

Opublikowano

Myślałem nad McLarenem ale podobno Ford Mustang Boss jest genialny na pościgi i ucieczki. W piątek doładuje boosty i kupię to auto. Jak ktoś ma lepszy pomysł niech pisze.

userbar-7201222105712thomassi02.png[/img]
Opublikowano

Mam zondę ale od razu mówię

Mogłeś za 20 zł mieć 80 tyś bostów niż za 24 17 (bo tak chyba pewnie jest)

Za Pay Safe Cart :P

Zonda na początku ma słabe wymagania

Po zrobieniu dobrego silniku ogólnie najlepszych tych do tuningu jak będzie z tej samej firmy

Będzie ostro jechała :P

Ale jak masz 17 tys boostow nie polecam

Radze ci jak skorpion ;)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...