Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie wiem czy kupić:(

wasd123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam ostatnio wielki dylemat . Mianowicie czy kupić ps3 . Ludzie mówią że sie nie opłaca że niby kompy wyprzedziły konsole w graficy i niby że bf3 na ps3 wygląda jak w najniższych ustawieniach na kompie. Posiadam jakąś plazme 38 cali full HD . Czy to ma coś do grafiki na ps3? Bo mam taki zamiar kupić , będa lajki.

Opublikowano

tak to prawda że komputery graficznie już przewyższają możliwości konsol, o TV się nie martw... jest bardzo mało gier które są w 1080p(Full HD)

czy się opłaca to już ty musisz wiedzieć w co chcesz grać, dla FPSów, MMO czy RPG lepszym zakupem będzie komputer, PS3 warto kupić dla samych ekskluzywnych tytułów wydanych tylko na konsolę Sony które zapewnią Ci dobrą zabawę

btw identyczny temat był wczoraj poruszany

819531478353821175209.gif

Opublikowano

kup ps3, tez sie zastanawialem, ale kupilem pleja i nie załuje. na kompie wystepuja wielkie problemy ( tu gra ci nie wchodzi, tu jakis bug i wogole) na pleju takich rzeczy nie ma :)

beznazwy1rra.png

Sygna by: HardMyStyle

Opublikowano

kup ps3, tez sie zastanawialem, ale kupilem pleja i nie załuje. na kompie wystepuja wielkie problemy ( tu gra ci nie wchodzi, tu jakis bug i wogole) na pleju takich rzeczy nie ma :)

Ty to chyba konsolę masz od niedawna prawda?

bugi jak najbardziej występują i to praktycznie w co drugiej - trzeciejj grze, po to wydawane są łatki do gier

wbudowana przeglądarka do ostatniego FW miała mega problemy z AJAX'em oraz posiadała a nawet nadal posiada ograniczone możliwości, jedyny plus tej konsoli na dzień dzisiejszy to BR

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ty to chyba konsolę masz od niedawna prawda?

bugi jak najbardziej występują i to praktycznie w co drugiej - trzeciejj grze, po to wydawane są łatki do gier

wbudowana przeglądarka do ostatniego FW miała mega problemy z AJAX'em oraz posiadała a nawet nadal posiada ograniczone możliwości, jedyny plus tej konsoli na dzień dzisiejszy to BR

Tak mam od nie dawna konsole, ale zastanawialem sie nad nia rok, wiec wiesz ile spedzilem czasu na czytanie itp.? Owszem bugi sa, ale ja to napisalem tylko tak...

beznazwy1rra.png

Sygna by: HardMyStyle

Opublikowano

Jak masz w miarę dobry komputer, to oczywiście :) Ja zastanawiałem się właśnie nad konsolą, ale doszedłem do wniosku że mój siedmioletni komputer prędzej czy później odmówi pracy i będę po prostu udupiony jednak jakbym miał lepszego to na pewno bym wziął.

fs_overall.png

Opublikowano

Na PS3 wygodnie się gra, komfortowo... bez zbędnych pierdół, nalepiej symulatory, wyścigówki bądź sportówki... Strzelanki, RPG i Strategie na PS3 to inna bajka choć też można pograć, ogólnie... bierz PS3.

Zalety:

- komfortowa gra na konsoli. (pady)

- darmowy internet w przypadku Xbox 360.

- grafiką nie pogardzę, choć nie jest aż tak bardzo dobra choć nie jest zła...

- ładnie wygląda, obie wersje - slim i fat. Xbox nie zbyt mi podchodzi pod względem wizualnym.

- Blue-Ray

- Cicha praca konsoli...

- w przypadku Xbox 360 lubią wyskakiwać RRoD'y (czerwony pierścień śmierci) gdy jest awaria... co oznacza że jej żywot się skończył w przypadku PS3 tak nie ma...

- Wi-Fi.

Wady:

- ...drogie gry.

- trochę droższa cena konsoli w porównaniu z Xbox'em 360.

- Na Xboxie łatwiejsze menu, system osiągnięć...

- Niestety, lepszy posiada internet Xbox, choć jest płatny...

Choć wybrałbym Xbox 360, to bierz PS3... opłaca się i moim zdaniem dobrze na tym wyjdziesz, pozdro...

10906.png

Opublikowano

precz z piratami !! bierz ps3 nie bedziesz musial przerabiac tego jak kompa czyli dokupywal pamieci ram zmieniac karte graficzna czy cos w tym stylu kupujesz raz i grasz pozdro :D

Opublikowano

precz z piratami !!

Pewnie nie raz pobrałeś jakiś "niedozwolony" plik? Bo mi się zdaje że tak, nikt nie jest święty.

10906.png

Opublikowano

Oczywiście że kupuj PS3 ja mam dobrego kompa, kupiłem PS3 juz z rok temu, to teraz praktycznie na kompie nie siedze tyle co na gg, wygoda grania zajebista, poprostu czujesz ze grasz w takie tytuly jak Gran Turismo 5 czy inne exy a na kompie się garbisz i wzrok psujesz, i nie czujesz tego czegoś, OCZYWIŚCIE PS3 na multi bez cheatów, ja na kompie na MP nie moglem grac bo co 1 serwer to przynajmniej 1 cheater tak to wku*wialo ze postanowilem kupić PS3, na multi duzo lepiej mi idzie no bo latwiej, noi takie PS3 to jak komp przeglądarke masz teraz ją dopracowali normalnie jak na kompie, Lista znajomych pełno zabawy BIERZ PS3

RMCF

Opublikowano

Bierz PS3 też jestem niedawno posiadaczem tej konsoli PS3 250 GB SLIM i jestem zadowolony , dokupiłem aktualnie wczoraj Mova 2 x kontrolery + gra i naprawde to wymiata . Bierz PS3 i dokup Mova i nice :)

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...