Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nowe auta do Team Escape !

dawidinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro mają dodać dwa auta do team escapów a mianowicie : Chevrolet El Camino SS oraz Bentley Continental Supersport w specjalnych malowaniach i felgach :) El Camino ma kosztować 60 tys a Bentley 600 tys.

Opublikowano

3@up

Z kąd masz takie informację?

@topic

Auta pewnie dadzą za igc i boosty. Te za igc będą bez bonusa, a za boosty pewnie z.

Ale nie wiadomo czy dodadzą.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dalej nie potwierdzone informacje.Nie wiadomo czy dodadzą i kiedy i czy akurat te samochody.Na pewno będą za boosty ,bo nie było nigdy policyjnych aut za igc.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Można się tego było spodziewać skoro nic nie pisało na Fb ani na Twiterze to wiadomo,że nic się nie szykuje :D

Opublikowano

i co? i lipa! ani widu ani słychu o tych samochodach :)

Można się tego było spodziewać skoro nic nie pisało na Fb ani na Twiterze to wiadomo,że nic się nie szykuje :D

No właśnie, a plota poszła. Nie podawajcie informacji bez źródła, bo inaczej to plota.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ja wierze w to

ponieważ co aktualizacja dodają jakieś badziewia

przydały by sie Drifty ogolnie to to by było coś

Nie wiem po co ludzie to kupują marnują pieniądze sprzedadzą konto za 600 zł i co? nikt im nie kupi idzie wszystko gdzies daleko ;P

Nie gram od 19 lutego i nie sprawdzałem ponieważ nie mam czasu a na mpc jestem na komórce :P

Jeśli to dodali może ktos podać Bliższe informacje na temat aut?

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Chevy El Camino edycja Team Escape dodane,ale nie za IGC,ani za boosty tylko za zakupów boostów 50 000/17.500/8 000 tys :P

Opublikowano

już jest troche inny kolor za zakup boost ^^

Kup 50 000, 17 500 lub 8 000 pkt. SpeedBoost, a otrzymasz bezpłatnie samochód Chevrolet El Camino Juggernaut. Ten wyjątkowy model będzie dostępny tylko przez pewien czas, więc już teraz dodaj go do swojego garażu. Po zakupie punktów SpeedBoost wejdź na stronę World.NeedforSpeed.com/Gifts, aby odebrać swój darmowy samochód.

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano
Jutro mają dodać dwa auta do team escapów a mianowicie : El Camino SS oraz Bentley Continental Supersport w specjalnych malowaniach i felgach :) El Camino ma kosztować 60 tys a Bentley 600 tys.

Jak mówiłem,plota i nic innego.Fakt trochę jest w tym prawdy a mianowicie to że jest El Caminno Juggernaut,ale przy zakupie paczki boost a nie za igc,do tego ma inne malowania.Do tego wyszły pózniej nie w opisanym czasie.

Wyjaśnione.

ZAMYKAM

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...