Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InsanePeinIbanez Covers - ZAPRASZAM

NoMore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak wiecie, czasem dostarczam Wam porcję coverów gitarowych, granych przez moich znajomych. To samo zrobię i dzisiaj ;)

Chłopaki naprawdę dobrze grają, a jedynym problemem jest wybicie się na youtube ;) Dlatego zwracam się z gorącą prośbą do Was, abyście weszli na ich kanał, obejrzeli filmik, dodali komentarz, ocenili, a może nawet zasubskyrbowali? ;> Również mam nadzieję, że nie wykorzystacie mojego zaufania i nie wejdziecie tylko po to żeby bezsensownie zminusować ich ciężką pracę.

Dobra dość tego pierdo-lamento.

Link do najnowszego filmiku:

Link do kanału:

www.youtube.com/InsanePeinIbanez

Facebook:

www.facebook.com/InsanePeinIbanez

- mile widziane like i dodawanie do znajomych :)

PROSZĘ RÓWNIEŻ ABYŚCIE PODZIELILI SIĘ TYM TEMATEM/FILMIKIEM ZE ZNAJOMYMI. POMÓŻMY IM ZDOBYĆ WIĘCEJ WIDZÓW ;P

Pjjona!

:)

Fw15x0y.png

Opublikowano

Wiesz, podobnych ludzi grających tak jak oni są setki, nawet tysiące, wystarczy przejrzeć po YT. Ale to nie zmienia faktu, że są Polakami, fajnie grają i życzę im jeszcze lepszego grania :D

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Hah, no tak są setki, ale ja rozumiem ich problem.Siedzą w cholerę czasu przy tym żeby wszystko dopracować, zrobić dźwięk (musieli kupić interface za 400zł specjalnie), montaż też trudna sprawa. A ludzie którzy grają gorzej, mają badziewny dźwięk mają w cholerę wiecej wyświetleń. Kiedyś też myślałem, czy nie robić coverów, ale jak widzę jaka jest nagroda za taki zapierdol to mi się odechciewa ;/

Dlatego staram się ich zareklamować trochę :)

Dzięki ;)

Fw15x0y.png

Opublikowano

Swietnie graja ale bardziej bym docenial slaby cover ciezkiej piosenki niz perfekcyjny latwej.

Ogolnie wszystko wykonane perfekcyjnie ;)

wakow9.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Swietnie graja ale bardziej bym docenial slaby cover ciezkiej piosenki niz perfekcyjny latwej.

Ogolnie wszystko wykonane perfekcyjnie ;)

Wiadomo, ale znając ich chcieliby w takim wypadku zrobić perfekcyjny trudnej. Tylko powiedz mi, po co tak zapierdalać skoro i tak ktoś z gorszym coverem będzie miał więcej wyświetleń i subków? ...

Fw15x0y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...