Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Na jaki lv jest C4

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy wszystko od klasy... Mine odblokujesz pkt. Treningu u Enginnera. C4 - Assualt a Mortal Strike u Recona tak samo.

10906.png

Opublikowano

Patrz link w mojej sygnaturze

tak tylko ze ja w tym twoim linku nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie.

Chce sie tylko dowiedziec na jaki lv jest c4 do assulta.

1.A i zeby nei pisac nowego posta tym bardziej tematu chcial bym sie dowiedziec jaka klasa jest najciekawsza oraz ktora sie najlepiej gra. Osobiscie gram assultem ale dzisiaj mi konto ukradli wiec nei mam zadnej posatci. Mniejsza o to. Prosze tylko o opis postaci ktora waszym zdaniem jest najlepsza. Co ma dobrego i dlaczego nia gracie? A i gdy byscie mogli to jaka bron do niej najlepsza?

2.Prosze was o podanie mi kilku ciekawych nickow poniewaz nie mam pomyslow a nei bede chodzil z nickem iLikeSex ktory chodzi mi po glowie.

Opublikowano

Jak byś rozumiał angielski to byś wiedział od którego można używać C4, jest tam napisane ile pk musisz wydać, żeby mieć tą umiejętność

1. Robiłeś już taki temat, masz tam odpowiedzi, który klasa jest dobra i jej wady/zalety [http://www.mpcforum.pl/topic/558615-q-najlepsze-klasy-to/]

2. Po prostu dziecinne, nie potrafisz wymyśleć sobie nicku? Kto ma to za ciebie zrobić? Takiego pytania jeszcze w tym dziale nie widziałem

Opublikowano

tak tylko ze ja w tym twoim linku nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie.

Chce sie tylko dowiedziec na jaki lv jest c4 do assulta.

1.A i zeby nei pisac nowego posta tym bardziej tematu chcial bym sie dowiedziec jaka klasa jest najciekawsza oraz ktora sie najlepiej gra. Osobiscie gram assultem ale dzisiaj mi konto ukradli wiec nei mam zadnej posatci. Mniejsza o to. Prosze tylko o opis postaci ktora waszym zdaniem jest najlepsza. Co ma dobrego i dlaczego nia gracie? A i gdy byscie mogli to jaka bron do niej najlepsza?

2.Prosze was o podanie mi kilku ciekawych nickow poniewaz nie mam pomyslow a nei bede chodzil z nickem iLikeSex ktory chodzi mi po glowie.

1. Pograj kilka dni na każdej z klas i zobacz która według ciebie jest najlepsza.

2. A myślisz że ja mam pomysły? Okej... podam ci kilka: [P]r[O].i[L]v[a], TheSiLvA, SuPeR_SiLvA, (S)ilv(A)_97.

10906.png

Opublikowano

Co do dwójki to znajdź jakieś słowo, podziel je na pół i dodaj połowę innego slową ale czytanego od tyłu, może ci jakiś ciekawy nick wyjdzie.

C4 jest od poziomu 11, nie znacie się =)

Bf Moderators - lmfao

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...